Hirdetés

Óriások földjén

Hirdetés

Csatlakozási lehetőségek

A négy vizsgált gép a csatlakozók és portok számát és típusát tekintve közel ugyanazt nyújtja. Itt három típus is érdekességgel szolgál számunkra, egy-egy kiöregedett csatoló révén. A Clevo M575-re egy soros port, az Acer Aspire 9500-ra és az Asus A7V-re pedig egy párhuzamos port került, ki tudja milyen célzattal, mindenesetre dicséretes, hogy utóbbi két gépre mindezen túl öt USB kapu is elfért, igaz, az Asus modellnél szerintünk nem a legjobb elrendezésben (az ötből négy csatlakozó a gép hátulján található).


[+]


A sorrend alulról felfelé: Asus, Clevo, Acer, FS [+]

Mindegyik gépen található FireWire csatoló, S/PDIF hangcsatlakozó, S-Video kimenet, az Asus A7V-t leszámítva minden modellen van DVI port, D-Sub kimenet viszont csak ez utóbbi típusra, illetve az Acer Aspire 9500-ra került.


Az Amilo M3438G ExpressCard aljzatában egy távirányító lapul [+]

Mindenhol alapfelszereltség a kártyaolvasó, a modem és a hálózati csatlakozó, illetve a CardBus aljzat (kivéve a Fujitsu Siemens gépét, amire már a modernebb, ExpressCard bővítőfoglalat került, mely amúgy az Acer gépén is megtalálható). A csatlakozási lehetőségeket tekintve végeredményben az Acer Aspire 9500 kínálja a legtöbb opciót, míg a portok elrendezését véleményünk szerint a Clevo M575-ön oldották meg a legjobban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Egy friss csokor hardver

  Bemutatunk néhány MSI noteszgépet, és futó ismeretséget kötünk egy CPU-hűtővel is.

 • Színpadon a Centrino Duo

  Tesztünkből kiderül, mire számíthat a felhasználó a gyártó történetében új korszakot bevezető kétmagos Yonah processzortól és a körítéstől.

 • Hardverek vegyesen

  Négy VGA-t fogadó alaplap, Radeon X1900-asok, TFT-k, merevlemezek és notebookok a terítéken.

 • MegaBook S425, a vörösinges

  Az MSI kissé szokatlan színvilággal megáldott, vékony és könnyű notesze érkezett szerkesztőségünkbe.

Előzmények

Hirdetés