Hirdetés

2019. március 20., szerda

Útvonal

Tesztek » Hazai Pálya rovat

Nyulas ajánlatok a húsvéti hétvégére

 • (f)
 • (p)
Írta: |

A tavaszi szünetre többek között akciós monitorokat, merevlemezeket és notebookokat válogattunk össze.

Monitorok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Húsvéti akciót tartanak az Oázis Computernél, melynek keretében több százalékkal olcsóbban adnak egyes Acer monitorokat az ünnepi hosszú hétvégén. Ezek közé tartozik például a BE240Y, amely 68 400 forintért tulajdonképpen egy klasszikus mindenes: visszafogott dizájn, 23,8”-es Full HD IPS panel, pivottal és magasságállítással is rendelkező állvány, DisplayPort és HDMI bemenet, FreeSync és 250 cd/m² fénysűrűség.


[+]

A specifikációk közül hiányzik az USB hub és a hangszóró, ezek megtalálhatóak a nagyobb testvérben, a 139 900 forintos BE270U-ban, mely már 27”-es WQHD panelt kapott (ez szintén IPS).


[+]

Ezen a kijelzőn a DisplayPort és a HDMI mellett tehát már találunk egy négyportos USB hubot is, ezen kívül került rá egy Type-C konnektor is, mely videobemenetként szolgál. Mindkét említett kijelző három év garanciával rendelkezik.


[+]

Az árcsökkentés elérte a játékosoknak szánt szériát is: az Acer KG251Q például egy 66 500 forintos, 144 Hz-es maximális képfrissítési frekvenciát kínáló képernyő, 25”-es TN panellel. A FreeSync technológiát támogató eszköz Full HD felbontású, 400 cd/m² maximális fényárammal rendelkezik, csatlakozóból pedig DVI, HDMI és DisplayPort található rajta. Az USB hubról itt le kell mondanunk, de a hangszórók nem hiányoznak. A KG251Q egyébként már a Predator szériából ismerős formatervű talpat kapta, de állványa egyedül dönthetőséget kínál.


[+]

Végezetül az „igazi” Predatorok közül az XB252Q ára 147 155 forint – ebbe a monitorba egy 25”-es TN panel került, Full HD felbontással és 240 Hz-es maximális frissítéssel. A kijelző G-Sync kompatibilis, tehát NVIDIA grafikus kártyával érdemes párosítani. Nem hiányzik róla az USB hub és a hangszóró sem, állványa pedig teljeskörű állíthatóságot és pivotot kínál.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Madárcsicsergés és hardverek

  Visszavonhatatlanul itt a tavasz, és mellé most különösen sok monitor érkezett heti ajánlókba.

 • Napsugaras ajánlatok

  Heti összeállításunkba ezúttal különböző monitorokat, notebookokat, számítógépházakat és perifériákat válogattunk be.

 • Rövidnadrágra fel!

  A napos időhöz illeszkedve egy sor vízhűtést, tóparton is használható notebookokat és perifériákat gyűjtöttünk össze.

 • Ajándékok ballagásra

  Utolsó áprilisi összeállításunkban ballagásra leárazott notebookokat, alaplapokat és más kiegészítőket szedtünk csokorba.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.