Hirdetés

2018. szeptember 20., csütörtök

Útvonal

Tesztek » Hazai Pálya rovat

Nyulas ajánlatok a húsvéti hétvégére

 • (f)
 • (p)
Írta: |

A tavaszi szünetre többek között akciós monitorokat, merevlemezeket és notebookokat válogattunk össze.

Monitorok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Húsvéti akciót tartanak az Oázis Computernél, melynek keretében több százalékkal olcsóbban adnak egyes Acer monitorokat az ünnepi hosszú hétvégén. Ezek közé tartozik például a BE240Y, amely 68 400 forintért tulajdonképpen egy klasszikus mindenes: visszafogott dizájn, 23,8”-es Full HD IPS panel, pivottal és magasságállítással is rendelkező állvány, DisplayPort és HDMI bemenet, FreeSync és 250 cd/m² fénysűrűség.


[+]

A specifikációk közül hiányzik az USB hub és a hangszóró, ezek megtalálhatóak a nagyobb testvérben, a 139 900 forintos BE270U-ban, mely már 27”-es WQHD panelt kapott (ez szintén IPS).


[+]

Ezen a kijelzőn a DisplayPort és a HDMI mellett tehát már találunk egy négyportos USB hubot is, ezen kívül került rá egy Type-C konnektor is, mely videobemenetként szolgál. Mindkét említett kijelző három év garanciával rendelkezik.


[+]

Az árcsökkentés elérte a játékosoknak szánt szériát is: az Acer KG251Q például egy 66 500 forintos, 144 Hz-es maximális képfrissítési frekvenciát kínáló képernyő, 25”-es TN panellel. A FreeSync technológiát támogató eszköz Full HD felbontású, 400 cd/m² maximális fényárammal rendelkezik, csatlakozóból pedig DVI, HDMI és DisplayPort található rajta. Az USB hubról itt le kell mondanunk, de a hangszórók nem hiányoznak. A KG251Q egyébként már a Predator szériából ismerős formatervű talpat kapta, de állványa egyedül dönthetőséget kínál.


[+]

Végezetül az „igazi” Predatorok közül az XB252Q ára 147 155 forint – ebbe a monitorba egy 25”-es TN panel került, Full HD felbontással és 240 Hz-es maximális frissítéssel. A kijelző G-Sync kompatibilis, tehát NVIDIA grafikus kártyával érdemes párosítani. Nem hiányzik róla az USB hub és a hangszóró sem, állványa pedig teljeskörű állíthatóságot és pivotot kínál.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Madárcsicsergés és hardverek

  Visszavonhatatlanul itt a tavasz, és mellé most különösen sok monitor érkezett heti ajánlókba.

 • Napsugaras ajánlatok

  Heti összeállításunkba ezúttal különböző monitorokat, notebookokat, számítógépházakat és perifériákat válogattunk be.

 • Rövidnadrágra fel!

  A napos időhöz illeszkedve egy sor vízhűtést, tóparton is használható notebookokat és perifériákat gyűjtöttünk össze.

 • Ajándékok ballagásra

  Utolsó áprilisi összeállításunkban ballagásra leárazott notebookokat, alaplapokat és más kiegészítőket szedtünk csokorba.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.