Hirdetés

Milyen PC jön ki egy konzol árából?

Hirdetés

Keep Out gamer termékek


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Új gamer márka jelent meg a hazai piacon, a Keep Out. A spanyol Approx kezdeményezéséről van szó, mely cég termékeinek létrehozásában távol-keleti OEM gyártók kínálatára támaszkodik, így egyik-másik modell talán ismerős lesz. Az X9 Pro egér minden lehetséges extrával fel van szerelve: Avago 9800 lézeres érzékelőjének felbontása akár 8200 dpi-re is felemelhető, a számítógéppel 1000 Hz-es frekvencián kommunikál, van fedélzeti memóriája, fő gombjai alatt pedig Omron mikrokapcsolók lapulnak, és még súlyozható is. Formáját jobb kézhez igazították, kilenc programozható gombja van, vételára pedig 16 900 forint.

Természetesen egéralátét is van a Keep Out kínálatában. Az R5 elnevezésű egérpad szövetből készült, 3 milliméteres vastagságába csúszásgátló gumialátét is fért. Alapterülete hatalmas, 880x330 milliméter, így betolható a billentyűzet alá is, vagy pedig óriási rántásokat kivitelezhetünk rajta. 3700 forintos ára méretéhez képest kifejezetten barátságos.

Színben és stílusban is illik hozzá az F90 billentyűzet. Több fokozatban állítható, zöld háttérvilágítása van, és a kurzormozgatókhoz illetve a WASD négyeshez is kapunk ilyen színű, cserélhető kupakokat. Aljába keskeny csuklótámaszt integráltak, bal oldalán pedig hat programozható makró gomb sorakozik. További extra billentyűk találhatóak a tetején, melyekkel alkalmazások és a négy, szoftveresen tárolt profil kezelhető. A Keep Out F90 billentyűzet ajánlott fogyasztói ára 11 500 forint.

A játékos készletet egy vaskos headset teszi teljessé. A Keep Out kínálatában a HX6 az egyszerűbb modellek közé tartozik. A többi termékkel ellentétben nem fekete, hanem szürke, de ugyanúgy vannak zöld betétei. Vaskos fülpárnáit és fejpántjának belső részét műbőrrel vonták be, így huzamosabb ideig viselve sem válik majd kényelmetlenné, bár meleg időben hiányozhat a szellőzés. Hangszórói negyven milliméteresek, melyek a sztereó mellett virtuális 7.1-es hangzásra is képesek, és ebből sejteni lehet, hogy a számítógéppel USB kapcsolatot tart fenn. A Keep Out HX6 headset vételára 9000 forint.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés