Hirdetés

2019. május 27., hétfő

Útvonal

Tesztek » Hazai Pálya rovat

Márciusi hardverkínálat

Monitorokból, notebookokból és processzorokból is hoztunk pár akciós modellt, de találtunk mindenféle érdekes kiegészítőt is.

Monitorok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Heti monitoros ajánlónk ezúttal az Acer új, játékosoknak szánt modelljeire koncentrál, amelyek így kizárólag a Predator sorozatból kerülnek ki. A „belépőszintet” a Predator XZ271ABMIIPHZX képviseli, amely 109 990 forintos akciós áron érhető most el az Oázis Computernél. A piros helyett szürke lábakkal érkező, de a Predatoroknál megszokott formavilággal rendelkező eszköz 27 hüvelykes, Full HD felbontású, hajlított VA panellel dolgozik, maximális frissítése pedig 144 Hz.


[+]

A FreeSync-kompatibilis, 48 Hz-es minimális képfrissítésre képes monitor DisplayPorttal, illetve HDMI 2.0 bemenettel rendelkezik, állványa pedig minden irányban állítható, ezen kívül került rá egy négyportos USB 3.0 hub és hangszóró is. A panel 300 cd/m² maximális fénysűrűséget ígér, a gtg válaszidő pedig 4 ms.


[+]

A sorban a következő a 219 990 forintba kerülő Acer Predator Z271UBMIPHZX – ahogy az elnevezésből is sejthető, itt is 27”-es képméretet kapunk, a felbontás viszont WQHD, tehát 2560x1440 pixelt kapunk, jobb képélességgel, amelynek kihasználásához persze combosabb hardver is ajánlott, legalábbis akkor, ha szeretnénk élvezni a túlhajtással elérhető 165 Hz-es frissítést is. A készülék egyébként G-Sync-kompatibilis, tehát ennek fényében kell VGA-t választani mellé.

A piros lábakon álló, széleskörű állítási lehetőségekkel rendelkező állványra szerelt ívelt kijelző DisplayPort és HDMI csatlakozóval, hangszóróval és négyportos USB 3.0 porttal rendelkezik, maximális fénysűrűsége pedig 400 cd/m², a paneltechnológiától megszokott 3000:1 kontrasztarány mellett.


[+]

Utolsó a sorban 229 900 forintba kerülő nagyobb testvér, a 32”-es Z321, amely méretét leszámítva alapvetően megegyezik az előző modellel, tehát itt is 165 Hz a maximális képfrissítés, WQHD felbontással, hangszóróval és USB 3.0 hubbal, profi módon állítható állvánnyal. Mindhárom említett kijelző egyébként öt év garanciával és ajándék Assassin’s Creed Originsszel érkezik.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.