Hirdetés

Logitech G széria: egerek játékosoknak

Logitech G1

Doboz és a tartalom

Hirdetés

A doboz a megszokott Logitech minőségben tárul elénk. Ha alaposabban megvizsgáljuk, akkor minden fontosabb információt megkaphatunk az egérről - a tartalom már karcsúbb, mindössze egy használati útmutató, egy USB/PS/2 átalakító és maga a G1 található a dobozban.


A doboz

Külső mustra

Első vizsgálatkor is tökéletesen látható, hogy a G1 mérete és formája hajszálpontosan megegyezik elődjével, az MX300-zal. A Logitech műhelyében azért egy picit átfújták a régi kasztnit. A külső műanyag borítás és a gombok fényes fekete színt kaptak, a felső gumis réteg pedig elegáns sötétkékben pompázik. A hatás sikerült - ugyanaz, de mégis más. A méret és a forma megmaradt, a jobb- és a balkezesek is egyaránt örülhetnek. A gombok száma (4 db) és az elhelyezkedésük sem változott. Azok, akik szerették ezt az egyszerű stílust, most is 100 %-ig elégedettek lesznek.


Logitech G1 felülről


Logitech G1 oldalról

Borítsuk fel az egér egyensúlyát, vagyis nézzük meg, milyen titkokat rejteget a hátsó rész! Sok új dolgot nem fedezhettünk fel, ugyanis itt sem sokat gondolkoztak a fejlesztők (bár ez nem feltétlenül baj). A talpak méretétől, elhelyezkedésétől és a formájától kezdve itt is minden pontosan megegyezik. A talpacskák sajnos műanyagból és nem teflonból készültek, így nem érdemes elkoptatni, mert ezeket nem tudjuk pótolni a későbbiek folyamán. Jobban tesszük, ha méretre vágott, felragasztható skatezt (csúszkát) használunk, ebből az egyik legjobb a Hyperglide.

Kattints a képre!
A G1 hátulja [+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

 • Steelpad 5L: az öt elem

  A Steel egérpadok legújabb üdvöskéjét tettük próbára, vajon letaszítja-e trónjáról elődjét.

 • Pilótafülke a számítógéphez

  A játékvezérlőiről ismert Saitek két speciális termékét, az X52 botkormányt és gázkart, valamint a Pro Flight pedált vizsgáltuk.

 • Logitech G25, kormányok fejedelme

  Bőrbevonatú kormány, külön konzolra költöztetett H-váltó, három fémpedál, dupla erővisszacsatolás – száguldásra fel!

 • Logitech billentyűzetek játékhoz

  A beviteli eszközeiről méltán híres gyártó kijelzős G15 billentyűzetét és annak egyszerűsített, G11 jelű változatát teszteltük.

Előzmények

 • Logitech desktop Mac gépekhez

  Lézeres egér és lapos billentyűzet kerül a Cordless Desktop S 530 Mac nevű szettbe.

 • Razer Copperhead egér

  Kiderül, mekkorát dobbant a Razer Copperhead, és milyen újdonságokkal szolgál elődeihez képest.

 • QPAD egérpadok

  A svéd QPAD cég - bár hihetetlenül hangzik - 12 éve foglalkozik egérpadokkal, így valószínűleg elég sok tapasztalatot sikerült már szerezniük.

 • Logitech egér dupla lézerrel

  Három friss mutatóeszközt jelentett be a vállalat.

Hirdetés