Hirdetés

LG 42LM620S: 3D Smart tévé megfizethető áron

Értékelés

Jelenleg ez a legolcsóbb, Smart tv rendszerrel ellátott idei LG tévé a piacon, úgyhogy azért lehetett attól tartani, hogy használat közben lesz némi hiányérzete az embernek. Nos, az igazán lényeges dolgok közül csak a mozgásérzékelő távvezérlő, a Magic Remote hiányzik, de opcionálisan ez is megvásárolható hozzá. Ezenkívül feltűnő még, hogy az egymagos processzorral mennyivel lassabb a böngésző, és persze a viszonylag konzervatívabb dizájn is rögtön szemet szúr.

De aki túl tud lépni azon, hogy a kávák nem ultravékonyak, hanem 2,5 centi vastagok, és ezek egy síkban vannak a kijelzővel, az egy egész jó kis tévével találkozhat a 620S személyében. Médialejátszója nem rossz, legalábbis ami a videók formátumtámogatását illeti, hiszen azért a zenék és a képek esetében itt van még hova továbblépni. A megújított Smart TV rendszer korrekt, a menük is rendben vannak, és a foszforeszkáló távirányító is okés. Az olyan extráknak, mint a Dual Play vagy a kislexikon, van értelme, és még jól használhatóak is. Az elektronika sebessége megfelelő, a passzív 3D is jól működik, főleg ha sikerült épkézláb tartalomhoz jutni, mert azért a 2D-3D konverzió nem minden esetben az igazi.

Két dimenzióban, normális beállítások és megfelelő minőségű forrás esetén a képminőségbe nem nagyon lehet belekötni. A régebbi LCD tévékre jellemző hibák nem jelentkeznek, a színvilág pedig visszafogott és természetes. A készülék akár 180 000 forintért is megvásárolható, ami tudásához képest elég jó árnak számít. Aki új tévé vásárlásán gondolkodik, és nem elsősorban presztízsmodellre van szüksége, hanem megelégszik egy megbízható, jó képminőséget kínáló, sokoldalú darabbal, annak érdemes egy próbát tennie az LG 42LM620S-sel.


LG 42LM620S Cinema3D Smart tévé

elefant

Az LG 42LM620S Cinema3D Smart tévét az LG magyarországi képviselete bocsátotta rendelkezésünkre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés