Hirdetés

Lenovo ThinkVision X24: szikár monitor topmodell szerepben

További mérések

Válaszidő, input lag

Hirdetés

A gyorsítás mértéke nem változtatható, és alapból be van kapcsolva, így a gyártó 7 ezredmásodperc g2g válaszidőt ígér papíron. A gyorítás mértéke elfogadható, amit úgy tudnánk jellemezni, hogy az overdrive-ból fakadó túllövés mértéke már látható, de véleményünk szerint még éppen nem éri el a zavaró szintet.


[+]

Az input lag mértéke is elfogadható, 20 ezredmásodperc.

Homogenitás

A fekete homogenitása szemre rendben van, zavaró bevilágítást nem igazán tapasztaltunk, inkább némi glow látható a sarkokban, de ez is attól függ, hogy teljesen szemből nézzük-e a kijelzőt, vagy elmozdulunk-e a középpontól. Szerencsére ezek mértéke nem zavaró.


[+]

Ami a fehéren mért eredményeket illeti, fele-fele arányban kaptunk jó és kevésbé jó eredményeket, ez azt jelenti, hogy bőven van olyan szegmens, ahol 10-15% feletti eltérést mértünk.


[+]

Gombok és OSD


[+]

Mint azt az előző oldalon bővebben kifejtettük, hagyományos értelemben vett OSD nincs. A hátoldalon lévő gombok a ki-/bekapcsolásra, a bemenetváltásra, a DDC ki- és bekapcsolására, valamint a fénysűrűség állítására korlátozódnak. Sajnos utóbbi is csak hat lépést kínál, és az automatikus, tartalomfüggő fényerőszabályozás is aktív, ha nem a legmagasabb fokozatban járatjuk a kijelzőt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés