Hirdetés

2018. június 20., szerda

Útvonal

Tesztek » Tablet rovat

Lenovo IdeaTab Yoga Tablet 8 - jól bírja

Érdekes formatervvel és óriási akkumulátorral érkezik a Lenovo legújabb, nyolchüvelykes Android táblagépe.

Értékelés

Nagyon érdekes, egyedi formatervű tabletet tett le az asztalra a Lenovo. Az IdeaTab Yoga Tablet 8 és nagyobb testvére, a Yoga 10 jól azonosítható a vaskos henger alapján, amiből egészen okos állvány hajtható ki, még ha egy kicsit nehézkesen is. A Yoga Tablet 8 esetében a henger adta extra térfogat legnagyobb hozadéka a hatalmas akkumulátor, ami a takarékos rendszerchippel párosítva kiváló üzemidőt biztosít, a töltőt napokig nem is használtuk.

Dicséretet érdemel a készülék összeszerelési minősége és nagyszerű hangzása is. Az 1280x800 pixeles képernyőfelbontást nem keveselljük, különösen a kiváló fényerő és az élénk színek jelenléte mellett. A tablet felszereltségére sem lehet panasz, nem maradt ki a kínálatból az átlag fölötti vételi képességekkel bíró Wi-Fi modul, a Bluetooth és a GPS sem, bár utóbbi meglehetősen nehezen találta a műholdakat.

Egyetlen gyengéje van a Lenovo IdeaTab Yoga Tablet 8-nak, az pedig az ára. Jelenleg majdnem 70 000 forintért kínálják egy év garanciával, aminél már nem sokkal drágább a lényegesen erősebb hardverrel ellátott LG G-Pad 8.3 vagy a valamivel kisebb és kompaktabb Asus Nexus 7 2013, a hasonló tudású, egyszerűbbb tableteket pedig bőven 60 000 forint alatt mérik. Összesítve a Lenovo IdeaTab Yoga Tablet 8 nekünk nagyon tetszett, és reménykedünk, hátha kicsit lejjebb megy majd az ára.


Lenovo IdeaTab Yoga Tablet 8

rudi

A Lenovo IdeaTab Yoga Tablet 8 tabletet az USAnotebook laptopmintabolt bocsátotta rendelkezésünkre.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.