Hirdetés

Könyv izompólóban

Hirdetés

Körséta


[+]

A gép a hátulját leszámítva minden oldalán rejt csatlakozókat, így a homlokzaton jutott hely a hangrendszer be- és kimeneteinek, egy FireWire csatolónak, egy infravörös jeladónak, illetve ide kerültek a hangerőszabályzó- és némító gombok.


[+]

Bal oldalra helyezték el az optikai meghajtót, az RJ11 és RJ45 csatlakozókat, két USB kaput, illetve a töltőcsatlakozót.


[+]

Jobb oldalt pedig egy 4 az 1-ben kártyaolvasót, CardBus aljzatot, S-Video kimenetet, további két USB kaput és egy D-sub kimenetet találunk, melyek közt a hűtőrendszer szellőzőnyílása terpeszkedik. Ez utóbbi megoldás véleményünk szerint nem a legszerencsésebb, ugyanis ha egérrel használjuk a gépet, a jobb oldalra kifújó meleg, netán forró levegő hosszú távon kényelmetlenné teheti az egerészést.

Az M645 külsejét tekintve alapvetően semmi kirívóval nem szolgál, ideje tehát szemügyre venni, ugyanez igaz-e a belső tartalomra.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • MSI

Azóta történt

 • Óriások földjén

  Számítógépünk TFT-je sosem lehet elég nagy, és egyesek szerint ugyanez igaz a hordozható változatokra is. Négy 17 colos kijelzővel szerelt notebookot teszteltünk.

 • Színpadon a Centrino Duo

  Tesztünkből kiderül, mire számíthat a felhasználó a gyártó történetében új korszakot bevezető kétmagos Yonah processzortól és a körítéstől.

 • Mobilizált Gigabyte

  Eddig többnyire alaplapokkal, videokártyákkal és más komponensekkel hívta fel magára a figyelmet a tajvani Gigabyte. A helyzet most megváltozhat.

 • MegaBook S425, a vörösinges

  Az MSI kissé szokatlan színvilággal megáldott, vékony és könnyű notesze érkezett szerkesztőségünkbe.

Előzmények

Hirdetés