Hirdetés

Kikeleti hardverkoktél

Hirdetés

Tápok, merevlemezek, lemezjátszó


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Megérkezett a hazai boltba a Sharkoon WPM tápcsaládjának második generációja. Egyelőre még nem sikerült kideríteni, melyik OEM gyártótól származik az elektronikája, de a legesélyesebb forrás a CWT, mely az első kiadást is szállította. A részben moduláris áramforrások négyféle méretben: 400, 500, 600 és 700 wattos névleges teljesítménnyel kaphatóak, szellőztetésükről halk, 140 milliméteres ventilátor gondoskodik. 12 voltos águkat egyben hagyták, teljesítményük legalább 90%-át le tudják adni rajta. Ha minden igaz, az összes változat két 6+2 tűs PCI Express tápcsatlakozót kapott, így két felső középkategóriás vagy egy felsőkategóriás grafikus kártyát tudnak meghajtani átalakítók nélkül. A Sharkoon WPM v2 400, 500, 600, illetve 700 wattos változata 15 260, 17 010, 19 510, illetve 21 750 forintba kerül.

Nagyon vékony külső merevlemezekkel állt elő a Seagate. A Backup Plus Slim termékcsalád legkisebb kapacitású, 500 GB-os változata, a nagyon kompakt, egytányéros winchesternek köszönhetően mindössze 9,6 milliméter vastag. A nagyobb, 1 TB-os modellek már vaskosabbak, 12,1 milliméteresek. A nagyobb részében fémburkolatú házra USB 3.0 csatlakozó került, így nagyobb adatmennyiség mozgatása sem tart sokáig. Az 500 GB-os, vékony verziót fekete és ezüstszürke színben láttuk 18 350 forintos vételáron. Az 1 TB-os viszont a fekete és ezüstszürke mellett kékben és vörösben is kapható 24 000 forintért.

Múlt héten mutattunk két alapfunkciós Hyundai retro lemezjátszót, most egy hasonló stílusú, de fejlettebb készülékre hívjuk fel a potenciális vásárlók figyelmét. Az RTCC 808 SURIP a kínálat csúcsát jelenti, több mint nyolc kilogrammot nyom. Nem csak hanglemezek lejátszására képes, hanem FM/AM rádióval és CD lejátszóval is ellátták, sőt még a magnókazettákat is fogadja. A modernebb technológiákat az SD kártyaolvasó és USB csatlakozó képviseli, melyekről nem csak lejátszani tud, hanem a lemez, rádió, CD és kazetta felvételére is képes. A Hyundai RTCC 808 SURIP-nek két 3 wattos hangszórója van, vételára pedig 37 500 forint.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés