Hirdetés

2018. június 21., csütörtök

Útvonal

Tesztek » Hazai Pálya rovat

Elkezdődött a karácsonyi vásárlási szezon

A Fekete Péntek után egy nappal is találni még akciós érdekességeket, és persze újdonságokat.

Fekete Hét és kamera


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

A Fekete Péntek (Black Friday) a fogyasztói társadalom talán legjellemzőbb napja – ekkor dörren el a karácsonyi vásárlási szezon kezdetét jelző, képzeletbeli startpisztoly. A november negyedik csütörtökét (Hálaadás) követő pénteket mostanra azért nevezik feketének, mert ezen a napon vált a boltok éves egyenlege a veszteséget jelző vörös számokról nyereséget mutató fekete számokra. Nem csoda hát, hogy a hazai boltok is nagy örömmel vették át ezt az amerikai hagyományt, évről évre többen indítanak komoly akciókat ezen a napon.

Az Aqua Electromax például nem egyszerűen Fekete Pénteket, hanem jövő szerdáig tartó Fekete Hetet tart. Már csütörtökön előrukkolt egy sereg akcióval, amiben találhatóak komponensek, notebookok, tabletek és különféle kiegészítők is. Utóbbiak közül érdekesek lehetnek például a Logitech felsőkategóriás kormányai: a PC mellett PlayStationökkel is működő G29, illetve az Xboxokhoz való G920. Ezek a bőrrel bevont volánnal, három pedállal, fejlett erő-visszacsatolással bíró modellek korábban százezer forint környékén voltak beszerezhetőek, most viszont nyolcvanezer forint alatt megkaphatjuk őket.

Érdekes darab a Kitvision Immerse 360 akciókamera, aminek nevéből is sejteni lehet, hogy 360 fokos képeket vagy videókat lehet vele készíteni. A felvételek a mellékelt alkalmazással visszanézhetőek; normál monitoron a betekintés iránya elforgatható, VR szemüveggel körbetekinthetünk. Az eszköznek F2.0 fényerejű, vízszintesen 360, függőlegesen 220 fok látóterű kamerája van, amivel 8 megapixeles képeket vagy Full HD videót tud felvenni másodpercenként harminc képkockás sebességgel. Felszerelték kis LCD kijelzővel, van mini HDMI kimenete, és még Wi-Fi modul is került bele. Áramellátásáról 3,7 wattórás akkumulátor gondoskodik, a felvételeket pedig a szokásos microSD kártyára menti. Különböző rögzítőket és 40 méteres mélységig vízálló tokot csomagolnak mellé, ára nagyjából 51 000 forint.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.