Hirdetés

2019. február 21., csütörtök

Útvonal

Tesztek » Hazai Pálya rovat

Júliusi ajánlatok

A következő héten már tényleg belecsapunk a nyárba – ehhez pedig akciós notebookok, PC-k és komponensek is kellhetnek.

Notebookok és asztali gépek játékhoz


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Az idei nyár eddigi teljesítménye nem mindig kedvezett a kültéri programoknak – ezekre az alkalmakra pedig jó, ha van otthon egy játékra is alkalmas PC vagy notebook. A Foramax megszokott, három év garanciával érkező asztali gépes kínálatában például ezen a területen tulajdonképpen a belépőszintre sorolhatjuk azt a 164 900 forintba kerülő összeállítást, amelyben ASUS H310MH-K alaplap, Core i3-8100 processzor, 8 GB memória, 1 TB-os merevlemez, és ami a legfontosabb, egy GeForce 1050 Ti-re épülő grafikus kártya található.


[+]

Mindezt egy DeepCool Smarter házba építették be, az energiaellátást pedig egy 500 wattos tápegységre bízták – ugyanúgy, mint a v2-es verzióét, amely 189 900 forintba kerül, viszont már Core i5-8400 található benne. A két processzor közötti különbséget persze nem minden programban fogjuk érezni, a VGA-limitált szoftvereknél kevesebbet számít majd a váltás, de azért a több mag, illetve a turbóval magasabb órajel azért a legtöbb szoftverben érezteti majd hatását (a DDR4-2666 támogatást azért nem emelnénk ki, mert mind a két konfigurációban ugyanúgy DDR4-2400-as modulok vannak).

Egy nagyobb lépcsőt ugorva az összeállítások között, a v6-os Intel Game PC esetében továbbra is az ASUS H310M-K alaplapra számíthatunk, de a gépház a Cooler Master MB600L plexi oldalfallal, a tápegység szerepét pedig egy 600 wattos NJOY gyártmány tölti be. A 339 900 forintos árat persze nem ez a fejlesztés indokolja, hanem a többi komponens: Core i7-8700 CPU, 16 GB memória, 2 TB-os HDD, és ami a lényeg, egy ROG Strix OC GeForce GTX 1060 6GB grafikus kártya került a ház burkolata alá.


[+]

Aki játékgépét időnként szeretné hordozni is, az persze nem asztali gépeket nézeget majd, hanem notebookot: nekik a Foramax most például az ASUS ROG Strix GL553VD-t ajánlja, melybe 279 900 forintért Core i7-7700HQ, 8 GB RAM, 1 TB-os HDD, optikai meghajtó és egy GeForce GTX 1050 került.


[+]

A Marsról is láthatóan gamer dizájnú készülék viszonylag méretes, hiszen 383 x 255 x 30 mm-es és 2,5 kg tömegű, viszont ezért cserébe a 15,6”-es Full HD panel mellett az oldalain elfért még egy USB 2.0 és három USB 3.1 konnektor (közülük egy Type-C formájú), HDMI és Gigabit Ethernet is. Ugyanez az alapgép egyébként a játékokban jobb teljesítményt kínáló GeForce GTX 1050 Ti-vel 299 900 forintba kerül.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Ajánlatok nyár közepére

  Árcsökkenés ígéretével érkező grafikus kártyákat, játékokhoz tervezett kiegészítőket, notebookokat gyűjtögettünk össze.

 • Szórakozás kint és bent

  Ebben a változékony időben szabadtéri és szobai szórakozásra csábító hardvereket, notebookokat és kütyüket gyűjtöttünk össze.

 • Júliust lezáró ajánlatok

  Ismét eltelt egy hét... Friss ajánlónkba két csokor monitor, néhány notebook és különböző hardverkomponensek kerültek.

 • Új hónap, új ajánlatok

  Augusztus elejének örömére számítógépházakat, monitorokat, kis bluetooth-os hangszórókat és notebookokat válogattunk össze.

Előzmények

 • Ajánlatok a hosszú nappalokra

  A nyári napforduló után ismét akciós notebookok, monitorok, grafikus kártyák és kiegészítők kerülnek terítékre.

 • Szuper ajánlatok a hétre!

  Csupa érdekes termék került heti válogatásunkba, köztük tévék, audioeszközök, lejátszók és monitorok is.

 • Ajánlatokkal nyit a nyár

  Az első, már valóban nyári hétvégére néhány felújított notebookot, akciós monitort és alaplapot gyűjtöttünk össze.

 • Hardverajánlatok viharos időben

  Notebookokat, SSD-ket, játékosoknak szánt eszközöket és más termékeket szedtünk csokorba.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.