Hirdetés

Hongkongból jelentjük

A kiállítás

Szerdán kezdődött a négynapos HKTDC Hongkongi Őszi Elektronikai Kiállítás, amely a világ legnagyobb elektronikai témájú kiállítása. Ez a kiállítás nem az általunk megszokott, nagyközönség számára rendezett, látványos szórakoztató program, hanem komoly, üzleti rendezvény, ezért a keretei is kicsit mások. De ez nem jelenti azt, hogy nincs rengeteg kiállító és sok-sok érdekes termék. Ezekből szemezgettünk képes beszámolónkban annak ellenére is, hogy megnehezítette dolgunkat, hogy számtalan standon tilos a fényképezés.

Életképek a kiállítási csarnokról, az emberekről, a forgatagról:

A rendezvény két kiállítást foglalt magában, az egyik a Hong Kong Electronics Fair, a másik az electronicAsia. A kiálllítást a jobb átláthatóság érdekében témakörökre bontották, illetve egy nagy csarnokban adtak helyet a kiemelt, legnevesebb gyártóknak. Az aktuális technológiákat és trendeket különféle előadásokon mutatták be, így voltak fórumok és szemináriumok a 3D képalkotásról, pico projektorokról, a digitális rádiósugárzásról, a napelemes technológiákról, illetve ezeken felül még termékbemutatók is. A kiállítási területen külön sarkot hoztak létre a zöld technológiák számára. A rendezvény kiváló terepet nyújt a gyártóknak, hogy legújabb innovációikat, termékeiket bemutathassák, és megfelelő forgalmazókat találjanak a világ minden tájáról.


Professor K. B. Chan, a HKEIA (Hong Kong Electronic Industries Association) elnöke


Zöld sarok

A kiállítás utáni statisztikáit megnézve újabb sikert könyvelhetnek el a szervezők, mert a HK Electronics Fair és az electronicAsia kiállításokon a vevők száma 4%-kal, illetve 8%-kal növekedett tavaly óta, ráadásul ezen belül nagyobb növekedést könyvelhettek el a (hongkongi szemszögből) tengerentúlról érkezett érdeklődők számát tekintve.

További képek tekinthetőek meg a csarnokról és a kiállítótérről képgalériánkban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés