Hirdetés

A ponthatár pipa? Ünnepeljünk új hardverekkel!

Termékválogatásunkba ezúttal alaplapok, notebookok és különböző, kényelmet fokozó eszközök kaptak helyet.

Kényelem

A tévén való játék nagy előnye, hogy kényelmesen elheveredhetünk a kanapén, de szerencsére a gép előtt ülve sem kell feltétlenül megelégednünk a kényelmetlen üléspozícióval. Gamer székekről már ezerszer volt szó oldalunkon, de ahogy például asztali számítógépünket, úgy ezeket is tovább bővíthetjük igényeinknek megfelelően.

Noblechairs NBL-SP-PST-002
Noblechairs NBL-SP-PST-002 [+]

Bár a gép előtt ülve nyilván sosem lesz olyan jó dolgunk, mint Joey-nak és Chandlernek, az a szint még egyszerűen elérhető, hogy ne akarjuk letenni kedvenc játékunkat néhány óra után. Sok gamer szék már alapáron tartalmaz egy derék- és fejtámaszt, de ez inkább a drágább modellekre jellemző. Szerencsére magában is lehet kapni ilyen párnaszetteket, mint például a 11 500 forintért beszerezhető Noblechairs NBL-SP-PST-002, mely nem csak a nevében jelölt Epic, Icon és Hero szériás székekkel, hanem szinte bármilyen más támlás ülőalkalmatossággal használható, hiszen a rögzítést egy rugalmas, középen szétválasztható pánttal oldották meg.

Noblechairs Icon NBL-FR-RL-BL
Noblechairs Icon NBL-FR-RL-BL [+]

Szintén Noblechairs márkájú a több színű varrással is elérhető, NBL-FR-RL-BL kódnevű lábtartó, melyre bár igaz, hogy bármilyen székhez használhatjuk, valószínűleg elsősorban azok fogják venni, akik már kifizették egy Noblechairs szék árát, ugyanis ez a lábtartó önmagában is annyiba kerül, amennyit legtöbben egy székre sem fizetnek ki. A 70 000 forint körüli árért cserébe bőr bevonatot és állítható dőlésszöget is kapunk, de alumíniummal is találkozhatunk a talp burkolatát tapogatva.

Ducky csuklótámasz
Ducky csuklótámasz [+]

A billentyűzetek esetében szintén adott a kényelem fokozásának lehetősége; sok gyártó már gyárilag párnázott csuklótámasszal szállítja termékeit, de például a Ducky külön is árul efféle terméket (ha már saját billentyűzeteihez nem jár ilyen). A nagyjából 8-9000 forint körül beszerezhető csuklótámasz 440 milliméteres szélességgel rendelkezik, ami például az általunk is tesztelt One 2 RGB modellhez tökéletesen passzol, de természetesen más, hasonló méretű klaviatúrához is használhatjuk a bőrborítású párnát.

Glorious PC Gaming Race csuklótámasz
Glorious PC Gaming Race csuklótámasz

A CaseKing kínálatában nem csak Ducky, de Glorious PC Gaming Race márkájú csuklótámaszokat is találunk, ezek ráadásul már többféle méretben kaphatóak. Egészen pontosan 300, 360 és 430 mm széles modellek közül válogathatunk, melyek között töltőanyaggal jól és kevésbé megtöltött verziókat is találunk, áruk pedig 6-9000 forint között változhat.

Lizard Skins Xbox One 0,5 mm Tangerine matrica
Lizard Skins Xbox One 0,5 mm Tangerine matrica [+]

Ha már a billentyűzetekről ennyi szó esett, úgy igazságos, ha a Lizard Skins márkanevet is megemlítjük, hiszen rengeteg fajta, tapadást segítő matricát gyártanak kontrollerekre és egerekre egyaránt. A 0,5 mm vastag, szilikonból készült elemek többféle színben is elérhetőek, vételáruk pedig 4300, illetve 3400 forint körül alakul attól függően, hogy az Xbox One, PS4 és Nintendo Switch kontrollerekre ragasztható, már méretre vágott verziót, vagy az egerekre külön kivágható variánst választjuk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés