Tavaszi százalékok

A héten házak, játékos perifériák és más kiegészítők árai csökkentek, de a nyomtatókat is elérték az akciók.

Cooler Master komponensek

Amennyiben a Cooler Master MasterBox E500-ban gondolkodnánk, akkor ennek 5,25”-es fiók nélküli változata most 20 700 forintért vihető haza az iWayből. Ez a ház ATX méretig képes fogadni alaplapokat, és hét bővítőkártyának van benne hely, míg 3,5”-es HDD-ből kettő, 2,5”-es meghajtóból pedig legfeljebb hat darab rendezhető el benne.


[+]

A dizájn érdekessége az előlapon fel-le csúsztatható rész, amivel elrejthetjük a két USB portot, a hangcsatlakozókat és a gombokat – e mögött lapul meg a szellőzés is, amely itt állhat három 12 cm-es ventilátorból vagy akár egy 360 mm-es radiátorból. Ezen felül még hátulra és a felső burkolat alá szerelhetünk be ventilátorokat (illetve felül egy 240 mm-es radiátort is, ha úgy tetszik). Az edzett üveg oldallappal kiegészített, a tápegység számára leválasztott teret kínáló számítógépház 482 x 485 x 218 mm-es.

Hirdetés

Kiegészítők

A Cooler Master termékeinél maradva, az említett MasterBox E500-at kiegészíthetjük egy márkatárs vízhűtéssel, például a MasterLiquid ML360R RGB-vel, mely 41 040 forintba kerül. A névből is sejthető, hogy nemcsak egy 360 mm-es radiátorral, de RGB világítással is rendelkező termékről van szó, amely valamennyi elterjedt foglalattal kompatibilis, és három darab, 650-2000 rpm közötti fordulatszámon dolgozó, RGB világítással felszerelt ventilátor tartozik hozzá. A szövetborítású, hajlékony csővezeték az alumíniumradiátort a megszokott, Asetektől származó hűtőblokkal köti össze, amelynek tetejére szintén jutott a színes fényekből. Ezek a megszokott alaplapi rendszerekkel is összehangolhatóak.


[+]

A következő kiegészítő, ami szóba kerülhet, a billentyűzet; e heti ajánlatunk az alacsony profilú Cherry MX kapcsolókra épülő, Cooler Master SK650, 40 460 forintos áron. Ez a játékra szánt, mechanikus klaviatúra angol (UK) kiosztású, és gombonként külön beállítható RGB világítással rendelkezik, aminek a vezérlése szoftver nélkül, kizárólag a billentyűzettel is megvalósítható, és ugyanígy nem szükséges külön programot telepíteni makrók felvételéhez sem. A beállításokat saját, 512 kB-os memóriájában tudja eltárolni. A nyitott felépítésű, fém alapra került gombokkal operáló klaviatúra NKRO-s, és eltávolítható Type-C konnektorral szerelt kábellel rendelkezik. Tömege 629 gramm, és 125 x 43 x 25 mm-es mérettel bír.


[+]

A billentyűzet mellé kerülhet a MasterMouse MM830 egér, melynek ára 20 180 forint. A gamereknek szánt egeret kifejezetten jobbkezes használatra optimalizálták. Mérete (130 x 82 x 43 mm) miatt inkább tenyérfogással kényelmes, tömege is viszonylag nagy, kábel nélkül 122 grammot nyom. Összesen nyolc, programozható gomb került rá, melyek alatt 20 millió megnyomás élettartamú Omron kapcsolók dolgoznak, a szenzor pedig a Pixart PMW3360-as modellje. Érdekessége még, hogy a hüvelykujj számára kialakított rész előtt egy apró, 96x24 pixeles OLED kijelző is helyet kapott, amire kikerülhetnek logók, csapatnevek, statok vagy bármi egyéb információ.


[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Viszlát tél, helló akciók!

  Egy nagyobb csokor monitor, autós és nem autós kütyük és sok más hardver került be heti válogatásunkba.

 • Hardverek március idusán

  Az ünnepi hétvégére komplett számítógépek, notebookok és energiaellátással kapcsolatos termékek árait is megvágták.

 • Itt a tavasz!

  Lassan már a márciusnak is vége, így nemcsak grafikus kártyák és néhány kiegészítő, de kültéri eszközök is terítékre kerülnek az akciók között.

 • Elszórt ajánlatok

  Szép időben csökken az akciós termékek száma, de néhány tápegység, pár ház és monitor így is került az összeállításba

Előzmények

Hirdetés