Olvadnak az árak

Heti ajánlónkba játékosoknak szánt hardverek, pár forró grafikus kártya, RAM és Ryzennel szerelt notebook is belefért.

Játékosoknak

A Foramax készletéből néhány extrém teljesítményű gamer eszközt néztünk: itt van például az ASUS ROG Strix szériájának zászlóshajója, a Scar III G531GW, mely 859 900 forintba kerül, viszont hoz mindent, amit 2019-ben elvárhatunk. Ez jelen esetben Core i9-9980H processzort és RTX2070 grafikát jelent, hogy a két legfontosabbat emeljük ki, ezek mellé pedig nem kevesebb, mint 32 GB RAM és 512 GB-os NVMe SSD tartozik.


[+]

A szokásos, marcona dizájnú, 2,4 kg-os notebook 15,6”-es kijelzőt kapott, mégpedig azt a bizonyos 240 Hz-es panelt, G-Synckel. A gépben áramszünet esetére egy 48 Wh-s akkumulátor is van, oldalain pedig három Type-A és egy Type-C USB konnektor, gigabites LAN és HDMI kivezetés található. A billentyűzet a kategóriának megfelelően RGB világítást kapott, és magyar kiosztású.


[+]

Akj a 860 ezer forintos árat sokallná, annak van egy visszafogottabb modell is, 669 900 forintért, kicsit kevesebb extrával. Ez a GPU-t nem érinti, az maradt az RTX 2070, a CPU viszont már „csak” egy Core i7-9750H, ami kettővel kevesebb magot és 5 GHz helyett 4,5 GHz-es egymagos max turbót jelent. A továbbiakban eltérés a kijelzőnél jelentkezik még, itt 240 helyett be kell érnünk a 120 Hz-es maximális frissítési frekvenciával.

Hirdetés

Fejhallgatók

Egészen más kategóriában versenyeznek a Mobil Digitalnál megtalálható Audictus termékek, melyek között több, általános célra is használható headsetet találni. Itt van például a 10 000 forintos Audictus Dreamer Black, mely egy klasszikus, on-ear kivitelű fejhallgató, analóg csatlakozóval, neodímium mágnesekkel, 32 ohmos impedanciával. A 130 grammos, műbőrös egység a gyári specifikációk szerint 103 dB-es érzékenységű és 20 – 22 000 Hz közötti frekvenciaátmenettel rendelkezik. Kapott egy vezetékre integrált távvezérlőt is, mikrofonnal.

A sportosabb kialakítást kedvelőknek most a nyárra való tekintettel ajánljuk a 12 000 forintos Audictus Adrenalin Silvert, mely egy vezeték nélküli, fülbedugós egység, Bluetooth kapcsolattal, mikrofonnal és IPX4-es vízállósággal.


[+]

Úszni tehát nem lehet benne (a bluetooth kapcsolat amúgy sem működik vízben annyira), de a nyári záporokat és az izzadtságot bírni fogja, beépített akkumulátora pedig 5 órányi üzemidőt ígér. A készülék támogatja az AptX kodeket is, és 17 gramm tömegű.

Wombath

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés