Hirdetés

Helló nyár, helló akciók!

Utolsó májusi összeállításunkban PC-k, gépházak, játékhoz való kiegészítők és notebookok szerepelnek.

Számítógépházak


Cikkünket a rovatot szponzoráló számítástechnikai kereskedések aktuális ajánlataiból állítjuk össze. A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képezzük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Az InWin márkanév mára összeforrt a különleges és gyakran igen drága gépházakkal – és ugyan a 307 RGB TG modelljük nem éri el a Yong szintjét, 115 000 forintos ára azért extrémnek számít ebben a termékkategóriában.

InWin 307 TG RGB
InWin 307 TG RGB [+]

Ha hajlandók vagyunk ilyen mélyen a zsebünkbe nyúlni, akkor viszont egy olyan házat kapunk a pénzünkért, melynek fő érdekessége az előlap mögé rejtett 144 darab ARGB egység, melyekből a matt fehér burkolat és a GLOW2 szoftver segítségével igazi fényjátékot varázsolhatunk. A rendszer a különböző effektek mellett feliratokat is meg tud jeleníteni, tehát az előlapra felkerülhet a pontos idő, a CPU hőmérséklete vagy monogramunk is. A házba épített mikrofon segítségével a világítás a külső hangokra is képes reagálni, együtt pulzálhat például a zenével.

A világításon átlépve egy normál, edzett üveg oldalpanellel szerelt, 501 mm magas, 537 mm mély és 238 mm széles gépházat láthatunk, mely ATX méretig és hét bővítőkártyáig szerelhető. Adattárolóból két-két 3,5, illetve 2,5 hüvelykes példány passzítható bele, a grafikus kártya hossza 350 mm, a CPU hűtő magassága pedig 160 mm lehet. Hűtésnél ventilátorokban és vizes megoldásban egyaránt gondolkodhatunk: a tető alatt elforgatva és lent három-három 12 cm-es légkavaró, hátul pedig egy további 12 cm-es egység helyezhető el.

InWin 303C
InWin 303C [+]

Ne higgyük azért, hogy az InWin kizárólag luxusban utazik: 303C névre hallgató terméke „csak” 40 000 forintba kerül. Az előbbi modellhez hasonlóan 501 mm magas és 238 mm széles, de csak 490 mm mély egység egyik oldalára edzett üveg, másik oldalára felül szellőzőnyílásokkal áttört fémlemez került. Dísze az előlapon világító céglogó, mely az alaplapi rendszerekkel kompatibilis ARGB világítást kapott, és a fényből jut a logó alatti csatlakozósor köré is (ez egyébként hangcsatlakozókból, két USB 3.0 Type-A és egy USB 3.1 Gen2 Type-C portból áll). A belső teret illetően drágább testvéréhez hasonló lehetőségekre számíthatunk, azaz két-két 3,5 és 2,5 hüvelykes meghajtónak, 350 mm hosszú grafikus kártyának és 160 mm magas processzorhűtőnek van hely, de a ventilátorok, radiátorok száma és elrendezése is megegyezik. A felső radiátort itt is oldalra forgatva helyezhetjük el, a meleg levegő pedig a túloldali szellőzőnyílásokon távozhat.

InWin 103
InWin 103 [+]

Harmadik In Win ajánlatunk azoknak szól, akik tényleg egy kedvezőbb árú modellt keresnek: a 103-as sorszámú ház 20 000 forintba kerül. Az ATX alaplapok fogadására felkészített, 446 x 480 x 227 mm-es számítógépházba legfeljebb 421 mm-es grafikus kártya és 160 mm-es CPU-hűtő fér, az adattárolók számára kialakított fiókok beosztása pedig megegyezik nagyobb testvéreivel. Hűtésből oldalra két 12, hátul egy 12, alul pedig három 12 cm-es légkavarónak van hely, az előlapra pedig az ARGB megvilágítású logó, a fedlapra hangcsatlakozók és két USB 3.0 Type-A konnektor került. Apró figyelmesség az edzett üveg oldallap szerelését megkönnyítő két fogó és a grafikus kártyát alátámasztó fémlemezke is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés