Hirdetés

Hardverújdonságok nyár végén

Grafikus kártyákat, monitorokat, játékos kiegészítőket és notebookokat válogattunk a hazai felhozatalból.

Monitorok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Néhány érdekes monitort mutatunk a PCX.hu webáruház kínálatából. A BenQ GW2480 egy csinos, keskeny kávájú 24 hüvelykes, IPS paneles modell Full HD felbontással. Háttérvilágítása villogásmentes, fényerejét pedig külső környezetéhez igazítja. Csatlakozóból HDMI, DisplayPort, valamint D-Sub került rá, és van két kis hangszórója is. Ára három év garanciával alig haladja meg az ötvenezer forintot.

Néhány ezressel drágább csak az Asus VG245HE, ami szintén 24 hüvelykes, Full HD felbontású és villogásmentes háttérvilágítású, de ezen túl már nem sok mindenben hasonlít a fenti Benq-hoz. Játékosoknak szánták, ezért támogatja a Radeonok által alkalmazott FreeSync adaptív képfrissítési technológiát 75 Hz-es ütemig. A költségek alacsonyan tartása végett TN panelt kapott, állványa pedig egyszerű.

Szintén 24 hüvelykes és Full HD felbontású a Dell UltraSharp U2417HWI, de ismét egy teljesen más területre specializálódott. Az IPS paneles monitorra nem csak a szokásos HDMI-n, hanem Wi-Fi Directtel vezeték nélkül is küldhető rá kép, például tabletről, ráadásul két külön eszköz képe egyszerre is megjelenhet rajta. További extrája, hogy USB 3.0 csatlakozói is vannak, ára három pedig év garanciával 88 ezer forint körül mozog.

Társainál picit nagyobb a 25 hüvelykes Samsung LS25HG50 jelzésű monitor. Szintén Full HD felbontású, egy nagyon fürge, akár 144 Hz-es frissítésre is képes TN panellel szerelték fel. Ebből már sejteni lehet, hogy játékosoknak készült, és támogatja a Radeonok FreeSync adaptív képfrissítési eljárását. Csatlakozóból egy DisplayPort és két HDMI került rá, állványának magassága állítható, ára pedig 110 000 forint körüli.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Friss hardverek őszre

  Sokmagos processzor, grafikus kártyák, gamer kiegészítők és sok más érdekesség került aktuális válogatásunkba.

 • Hardverpiaci betekintés

  Merevlemezekkel, játékos kiegészítőkkel, hatalmas monitorokkal és AMD processzoros notebookokkal készültünk a héten.

 • Érkeznek az új, őszi hardverek

  Új AMD procikat, Acer monitorakciót, DDR4 memóriákat és sok más érdekességet tálalunk.

Előzmények

 • Hardverek iskolakezdésre

  Megnéztük, mit kínálanak a hardverboltok a nemsokára kezdődő tanévre, de azért a szórakozásra szánt vasak sem maradtak ki a válogatásból.

 • Augusztusi hardverújdonságok

  Friss procikat, alaplapokat, monitorokat és más érdekességeket mutatunk a hazai piacról.

 • Forróságban is pörög a hardverpiac

  Befutottak a Kaby Lake-X processzorok, továbbá új monitorok, notebookok és más érdekességek is.

 • Szép időben új hardver

  Grafikus kártyákkal, játékos kiegészítőkkel, színes notebookokkal és egyéb érdekességekkel foglalkozunk a héten.

Hirdetés