Hirdetés

Gamer ajánlatok a hidegebb napokra

Elsősorban a játékosokat veszi célba heti gyűjteményünk, mely videókártyákat, monitorokat és mindenféle kiegészítőt tartalmaz.

Komponensek

Az egyszerűbb, Intel-alapú konfigurációt építők figyelmébe ajánljuk az iWaynél három év garanciával 22 320 forintért megvásárolható Gigabyte B365M H alaplapot, amely egy újabb Intel processzorokra felkészített modell microATX méretben, Intel B365 lapkakészlettel.


[+]

A két memóriafoglalattal 32 GB DDR4 memóriát támogató lapon D-Sub és HDMI kivezetést találunk, a hátoldalon ezen felül pedig két PS2, hat USB és egy alapszintű hangcsatlakozó-sor található. A kínálatból hiányzik a digitális hangkivezetés, ezt a belső csatlakozók segítségével lehet pótolni, és itt további USB konnektorokra is szert tehetünk. A PCIe esetében egy x16-os és egy x1-es foglalat várja a bővítőkártyákat, az adattárolóknál pedig egy M.2 és négy SATA eszköz jöhet majd szóba.

Hirdetés

Természetesen a B365M-re felkerült egy sor Gigabyte-nál megszokott extra is, ezek közül a cég a strapabíró kondenzátorokat, a négy hőmérsékletszenzort, illetve az Audio Noise Guard névre hallgató megoldását emelte ki. Az utóbbi leválasztja az hangért felelős analóg részt a NYÁK többi részéről, így kevésbé kerülnek át rá a zajok.


[+]

Pár ezer forinttal többet kiadva, 25 690 forintért megkapjuk a Gigabyte B365M HD3 alaplapot, mely több hasznos extrát is hoz – a hátoldalon megjelenik például a HDMI kivezetés, a PCIe foglalatok kínálata pedig egy x16-os és egy x1-es példánnyal többet tartalmaz. Ezeket leszámítva a két alaplap igencsak hasonlít egymáshoz, hiszen ugyanúgy két DIMM foglalattal felszerelt, microATX formátumú NYÁK lapot kapunk, melyen extraként néhány színesen világító sávot is találni. Mindkét komponens három év garanciával rendelkezik.


[+]

Grafikus kártyát keresők számára ezen a héten AMD-s oldal ajánlunk, mégpedig az ASUS Dual szériás, RX 5700-as GPU-ra épülő, OC-s kártyáját három év garanciával, 144 000 forintért. A videokártya egy vaskos, szögletes, dupla ventilátoros hűtést kapott, mely közel három foglalatnyi helyet igényel – gépünk összeállításakor erre érdemes lesz odafigyelni. Ezért cserébe viszont a hűtési teljesítmény is elég jó, amit a gyári húzás is mutat, OC üzemmódban például 1565 MHz-es alapórajelről egészen 1750 MHz-es Boost órajelig pöröghet fel a GPU működési frekvenciája. A kártya a 8 GB GDDR6 grafikus memóriár, kimenetekből pedig egy HDMI-t és három DisplayPortot kínál, és extra tápellátást egy hat és egy nyolc tűs konnektoron keresztül vesz magához.

Wombath

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Akciógyűjtemény a hétvégére

  Ezen a héten akciós notebookok, mindenféle memóriák és pár érdekes kiegészítő került be válogatásunkba.

 • Csonka hetek előtti akciófigyelő

  A következő két hétben csupán négy-négy napot kell majd dolgoznunk, így épp itt az ideje új komponensek és notebookok beszerzésének.

Előzmények

 • Sárguló árak

  Elsősorban a játékosok kegyeit keresik akcióikkal a cégek: billentyűzetek, egerek és monitorok is olcsóbbak a héten.

 • Szép időben csökkenő árak

  Ezen a héten notebookokat, adattárolókat, néhány egeret és egy routeres akciót szedtünk össze.

 • Szeptemberi ajánlatok

  Ezen a héten notebookok, egerek, Ryzen processzorok, alaplapok és más érdekességek kerültek terítékre ajánlónkban.

 • Hardverek nem csak iskolába járóknak

  Heti ajánlónkba változatos notebookokat, gamer perifériákat és igényes komponenseket válogattunk be.

Hirdetés