Hirdetés

Gamer ajánlatok a hidegebb napokra

Elsősorban a játékosokat veszi célba heti gyűjteményünk, mely videókártyákat, monitorokat és mindenféle kiegészítőt tartalmaz.

Hirdetés

Gamer kiegészítők

Múlt héten szerepelt az ajánlatok között a Genesis Nitro 330-as gamer szék, most nagyobb változatát mutatjuk meg, a Nitro 560 Camót. A szék neve a camouflage-ra, vagyis a katonai rejtőmintára utal, huzata ugyanis pontosan ilyen mintázatot kapott – mindezért pedig körülbelül 60 000 forintot kell fizetnünk.


[+]

A 150 kg-ig terhelhető gázrugó mellett fémváz gondoskodik a termetesebb felhasználók alatti stabilitásról, a kényelmet pedig tulajdonképpen teljeskörű állíthatóság biztosítja. Ez utóbbiban olyan apróságok is szerepelnek, mint például a külön-külön magasságukban is állítható kartámasz, illetve a le-fel mozgatható vagy akár el is távolítható derékpárna.


[+]

A PCX akciós kínálatából ebben a kategóriában a 48 000 forintos Nitro Concepts E220 EVO szék lehet érdekes, mely terhelhetősége 120 kg. Dizájnjában ez is a sportautós vonalat követi, de két kisebb helyett egy nagyobb szellőzőnyílással a hátoldalon. Az állítási lehetőségek skálája széles, de például a kartámlák nem mozgathatók – a hintázást, a láb asztalon pihentetését kedvelők számára viszont jó hír, hogy a mechanika 15 fok döntési lehetőséget is nyújt.


[+]

Ha úgy éreznénk, hogy az E220 ára magas, akkor megnézhetjük a 39 000 forintos Nitro Concepts C80 változatot, mely a fő funkciókra koncentrál: a „gamer” dizájn mellett itt is megkapjuk az alapvető állítási lehetőségeket és a 15 fokos hintázás opcióját, az anyaghasználat és a külalak pedig csak egy kicsit spártaibb.


[+]

Végezetül a PlayStation 3, Xbox One, PlayStation 4 vagy Nintendo Switch tulajok figyelmét hívnánk fel a 7500 forintos Spirit of Gamer CONV1 kiegészítőre, ami lehetővé teszi, hogy az említett konzolokat ne csak gamepaddel, hanem USB-s billentyűzettel és egérrel is használhassuk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

 • Sárguló árak

  Elsősorban a játékosok kegyeit keresik akcióikkal a cégek: billentyűzetek, egerek és monitorok is olcsóbbak a héten.

 • Szép időben csökkenő árak

  Ezen a héten notebookokat, adattárolókat, néhány egeret és egy routeres akciót szedtünk össze.

 • Szeptemberi ajánlatok

  Ezen a héten notebookok, egerek, Ryzen processzorok, alaplapok és más érdekességek kerültek terítékre ajánlónkban.

 • Hardverek nem csak iskolába járóknak

  Heti ajánlónkba változatos notebookokat, gamer perifériákat és igényes komponenseket válogattunk be.

Hirdetés