Hirdetés

Hazai pálya: forró ajánlatok

A rekkenő hőségben több notebook, merevlemez, tápegység és autós kiegészítő ára is kellemesen összement.

Hirdetés

Tápegységek, hűtők

Az iWay-nél szokás szerint a Cooler Master kínálatából szemezgettünk, azon belül is az MWE Gold sorozatból, melynek 650 wattos, fix kábelezésű tagját 24 780 forintért vihetjük most haza, a hozzá tartozó 5 éves garanciával. Ugyanezen család 750 wattos tagjáért valamivel többet, 27 800 forintot kell fizetünk.


[+]

Mint az a névből is látszik, 80 Plus Gold tanúsítvánnyal rendelkező tápegységekről van szó, melyeket 12 cm-es ventilátor hűt, és egyetlen 12 voltos ágat kínálnak. Ami a szóban forgó két modell közti a különbség nem csupán a plusz 100 watt, hanem ami még fontosabb, hogy a nagyobb terhelhetőséggel több csatlakozót is kapunk, tehát 6+2-es PCIe konnektorból kettő helyett négyet, SATA konnektorból pedig négy helyett nyolcat vethetünk be.


[+]

Akinek az MWE Gold széria szimpatikus, az némi felárért moduláris változatban is beszerezheti, ha csak ez lenne a kifogás ellene – ez a 650 wattos változat esetében 26 350 forintos, míg a 750 wattos verziónál 29 220 forintos árat jelent. Amiért esetleg ellenjavallt lehet ennek választása, az a csatlakozókínálat, mert itt a nagyobb modellel is csak két 6+2-es és négy SATA konnektor érkezik.


[+]

Hűtők

A CES kapcsán írtunk az ASRock Phantom Gaming nevű együttműködéséről, amelybe első körben a Cooler Master is beszállt – ennek egyik gyümölcse a megfelelően kiszínezett és felpimpelt Hyper 212 RGB Phantom Gaming Edition hűtő, mely 12 470 forintért vásárolható meg.


[+]

Ez a 12 cm-es ventilátort használó, szimpla toronyhűtő a „standard” foglalatokra szerelhető fel, az RGB LED-es légkavaró világítása pedig nem túl meglepő módon az ASRock Polychrome rendszerével hangolható össze.


[+]

Ha megfogott minket a Phantom Gaming, akkor a Master Liquid szériában is találunk belőle: az ML240R RGB kompakt vízhűtés asrockosított változata 33 700 forintba kerül. Mint korábban, itt is a tajvani gyártó alaplapjaival összehangolható RGB világítás az, ami kiemeli a nem Phantom Gaming szériába tartozó tömegből ezt a terméket. Az alap maga egyébként egy 240 mm-es radiátor és két 120 mm-es MF120R ARGB ventilátorból, illetve a cég új hűtőblokkjából áll, mely minden kurrens asztali foglalatra felszerelhető, leszámítva a TR4-et.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Ajánlatok az év második félidejére

  Hűvösebb még nem lett, akciók azonban továbbra is vannak, érdemes lehet hardvert vásárolni ilyenkor is.

 • Generációváltás előtt

  Felkészült a piac az új AMD termékekre, de szerencsére nemcsak ezek között találunk megnyerő ajánlatokat.

 • Újdonságok a hétvégére

  Nem állunk le a friss komponensek ajánlásával: ezúttal a notebookok mellett új Ryzeneket és RTX Super videokártyákat hoztunk.

 • Akciós árak a strandra

  A hőségben az akciós hardverek száma is csökken, de azért néhány tápegység, RAM és kiegészítő akadt ezen a héten is.

Hirdetés