Hirdetés

Hazai pálya: forró ajánlatok

A rekkenő hőségben több notebook, merevlemez, tápegység és autós kiegészítő ára is kellemesen összement.

Hirdetés

Autós kiegészítők

Nyáron (is) elég sokat ülünk autóban, a nagy meleg pedig nem tesz jót az idegeknek, sok a baleset, ilyenkor pedig jól jöhet egy autós kamera, melynek felvétele segít eldönteni, hogy ki volt adott esetben a hunyó. A Mobil Digitalnál a Navitel új termékei nemrég kerültek fel a kínálatba, ezek közé tartozik például a 13 000 forintos NR200 NV kamera, mely 120 fokos látószöget és Full HD rögzítést kínál, utóbbit 30 fps-sel és H.264-gyel.


Navitel NR200 NV [+]

A készülék a szokásos „akciókamerás” dizájnt kapta, memóriáját pedig microSD kártya alkotja. Került bele gyorsulásmérő is, amivel érzékeli az autó mozgását, és arra is képes, hogy rögzítse, ha a parkolóban hagyott autót valaki meghúzza, nekimegy, anélkül, hogy ezért folyamatos felvételre kéne kapcsolnunk egész éjszakára.


Navitel R200 NV [+]

A készülék egyszerűbb testvére a 12 000 forintba kerülő Navitel R200 NV, mely látószögben előrelépést jelent, itt 140 fok áll rendelkezésre, viszont hiányzik belőle a parkoló üzemmód. Az előző modellhez hasonlóan itt is Full HD felvételek készülnek 30 fps-sel, az NV utótag pedig az éjszakai üzemmódra utal, tehát gyenge fényviszonyok között is használható képet kapunk.


Navitel R600 Quad HD [+]

Komolyabb készülék viszont az R600 új, QHD-s változata, mely 27 000 forintba kerül, és pontosan abban különbözik az előzőtől, hogy immár QHD, azaz 2560x1440 pixeles felbontásban készíti a felvételeket, amelyek így élesebbek. Mindehhez 170 fokos, extrém széles látószög és 256 GB-ig terjedő kártyaméret-támogatás passzol. Aki a nagy felbontás helyett inkább a folyamatos mozgást szeretné látni, az választhat egyébként 1920x1080 pixeles képméretet is, ezt viszont 60 fps-sel, vagy ott a lassított felvétel is, 1280x720 pixelen, 120 fps-sel.


Navitel MR250 NV [+]

Végezetül a kínálat szó szerint legnagyobb darabja a 28 000 forintos MR250 NV, amely egy visszapillantó tükörbe integrált példány, melyet a meglévő tükörre tudunk felpattintani, és kijelzőjét szükség esetén a tükörben nézni. A készülék maga egyébként Full HD felbontást kínál, rendelkezik éjszakai üzemmóddal, az objektív látószöge 160 fok, az extrák között pedig ott az NR200 NV parkoló üzemmódja is. A rendszernek egy második, az autó hátoldalára szerelhető kis kamera is a része, melynek képét tolatáskor kitehetjük az említett kijelzőre, így könnyítve a parkolást.

Wombath

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Ajánlatok az év második félidejére

  Hűvösebb még nem lett, akciók azonban továbbra is vannak, érdemes lehet hardvert vásárolni ilyenkor is.

 • Generációváltás előtt

  Felkészült a piac az új AMD termékekre, de szerencsére nemcsak ezek között találunk megnyerő ajánlatokat.

 • Újdonságok a hétvégére

  Nem állunk le a friss komponensek ajánlásával: ezúttal a notebookok mellett új Ryzeneket és RTX Super videokártyákat hoztunk.

 • Akciós árak a strandra

  A hőségben az akciós hardverek száma is csökken, de azért néhány tápegység, RAM és kiegészítő akadt ezen a héten is.

Hirdetés