Hirdetés

Bálint utáni akciók

Ma még van esély, hogy egy akciós notebookkal, adattárolóval vagy valamilyen kütyüvel jóvátegyük, ha tegnap nem vettünk volna virágot!

Bevitel játékosoknak

A Cooler Master rengeteg területen van jelen, a iWay pedig most a játékosoknak szánt beviteli eszközök piacára koncentrált, így akciósan árulja a CK550 RGB névre hallgató, 26 810 forintba kerülő mechanikus billentyűzetet.


[+]

A barna Gateron kapcsolókra építő, RGB háttérvilágítással is rendelkező egység saját 512 kB-os memóriával rendelkezik, itt tárolhatjuk a beállításokat, makrókat – ezek elkészítéséhez pedig még a mellékelt szoftverre sincs szükség, ugyanis minden elvégezhető kizárólag a klaviatúra gombjainak használatával. A sötétszürke, lebegősapkás elrendezésű, hagyományos kiosztású beviteli eszköz 1,8 m-es kábelt kapott, extra gombokkal viszont nem rendelkezik, a multimédiás funkciókat az Fn gombokra delegálták.


[+]

Ha nem szeretnénk ennyit kiadni egy billentyűzetért, akkor 12 200 forintért vihető haza a Cooler Master Devastator 3 Plus kombó, melyben a hibrid „mem-chanical” kapcsolókkal szerelt klaviatúrához az MM110-es egeret társították. A Devastator billentyűzet maga hét színben pompázó háttérvilágítással és dedikált multimédiás gombokkal rendelkezik, míg az egeret 800/1200/1600/2400 cpi-s felbontással és Kailh kapcsolókkal ruházták fel. A két egység háttérvilágítása természetesen összehangolható. Az egér maga klasszikus, szimmetrikus formát kapott, de gombkiosztása jobb kézre optimalizált.


[+]

Aki külön vásárolna egeret, az természetesen megteheti ezt: itt van például a 7490 forintos CM110 szintén a Cooler Mastertől, mely háromzónás RGB világítással és 6000 cpi maximális felbontással bír. A szenzor a PixArt készletéből érkezik a PWM3050 személyében, a maximális sebesség 60 ips, a teljes egység tömege pedig 92 gramm. Hat gombjának elhelyezése a jobbkezeseknek kedvez.


[+]

Akciós áron 7490 forint a CM310 RGB egér, mely nemcsak kettővel több, így összesen nyolc darab gombot, de másféle szenzort is kapott, mint a CM110: a PixArt A3325 érzékenysége hét fokozatban egészen 10 000 cpi-ig növelhető. A 3 mm körüli LoD, 20 g-s maximális gyorsulás és 60 ips követési sebesség is elég a mindennapi játékok során.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés