Hirdetés

Elszórt ajánlatok

Tápegységek

A PCX.hu akciós kínálata tápegységekből áll a héten – és aki nem gondolja, hogy kilowattos teljesítményű modellekre van szüksége egy átlagos konfiguráció meghajtásához, az például 16 000 forintért vásárolhatja meg az öt év garanciával érkező Thermaltake Smart BX1 tápot 550 wattos kivitelben.


[+]

A fix kábelezésű, 80 Plus Bronze tanúsítvánnyal rendelkező eszközben egy halk, 12 cm-es ventilátor dolgozik, ez hűti a pillanatnyi csúcsterhelésen akár 660 watt leadására is képes elektronikát. A prémium minőségű japán kondenzátorokra támaszkodó, egyetlen 12 voltos ágán 456 watt leadására képes egység egy 4+4-es EPS , két 6+2-es PCIe és hat SATA portot kínál.


[+]

Bár az 550 watt a legtöbb mai konfigurációnak elég, aki mégsem bízna ebben, az 18 000 forintért választhatja a specifikációiban nagyon hasonló 650 wattos változatot. A kábelezés, konnektorok kiosztása nem tér el a két modell között, egyedül a teljesítményben van eltérés – a nagyobb változat például a 12 voltos ágon már 576 wattot képes leadni.


[+]

Már kicsit drágább, 24 000 forintba kerül a Thermaltake ToughPower GX1 600W Gold. Mint kitalálható, ez egy 600 wattos modell, 5 év garanciával és 80 Plus Gold szabványnak megfelelő hatékonysággal. A 12 cm-es ventilátor halk, belül pedig természetesen japán kondenzátorokat találunk. Az egy darab 12 voltos ág 588 wattig terhelhető, viszont a komolyabb grafikus kártyák esetén továbbra is csak két 6+2 tűs PCIe csatlakozót vethetünk be kiegészítők nélkül, az alaplap és processzor felé pedig egy 4+4 tűs EPS konnektor áll rendelkezésre.


[+]

Komolyabb és jóval drágább is a 45 000 forintos ToughPower iRGB Plus 750W táp, mely 750 wattos teljesítményét teljes egészében képes a 12 voltos ágra irányítani, és négy 6+2 tűs PCIe csatlakozót kínál a grafikus kártyák felé, kialakítása pedig teljesen moduláris.


[+]

További fontos extra a különböző RGB vezérlési megoldásokkal kompatibilis Riing Duo 14 RGB ventilátor használata, amely ráadásul félpasszív rendszerben dolgozik, így 30 százalék alatti terhelésen teljesen néma maradhat a tápegység. A ventilátor és a táp pontos működése egyébként szabályozható és nyomon is követhető a hozzá tartozó DPS G alkalmazásból, melynek PC-s és mobil változata is van.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

 • Itt a tavasz!

  Lassan már a márciusnak is vége, így nemcsak grafikus kártyák és néhány kiegészítő, de kültéri eszközök is terítékre kerülnek az akciók között.

 • Hardverek március idusán

  Az ünnepi hétvégére komplett számítógépek, notebookok és energiaellátással kapcsolatos termékek árait is megvágták.

 • Viszlát tél, helló akciók!

  Egy nagyobb csokor monitor, autós és nem autós kütyük és sok más hardver került be heti válogatásunkba.

 • Tavaszi százalékok

  A héten házak, játékos perifériák és más kiegészítők árai csökkentek, de a nyomtatókat is elérték az akciók.

Hirdetés