Hirdetés

Hardverújdonságok december elején

Izmos gamer PC-ket, friss notebookokat és más érdekességeket válogattunk össze a hazai boltok polcairól.

Izmos PC-k


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Múlt héten komoly számítógép-összeállításokat mutattunk partnereink kínálatából, most pedig még egy szinttel magasabbra emelkedünk, az abszolút elithez. A PCX.hu webáruházában fellelhető I7 N570-es PC nagyon ott van a szeren. Gamer szempontból a 8 GB memóriás GeForce GTX 1070 a leglényegesebb alkatrésze, aminek méltó társa a Core i7-6700K processzor, ezt tuningban a Z170 chipkészletes alaplap és az Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő segíti majd, és a 4 x 4 GB HyperX Fury DDR4-2666 memória is partner lesz a mókában. Az adattároló részleg korrekt, 250 GB-os Samsung 750 Evo SSD-t és 1 TB-os merevlemezt kapunk, és jó választás a Zalman Z9 Neo ház és az EVGA GQ 650 táp is. Bizony, egy ilyen jó gépnek már komoly ára van, nagyjából 440 000 forintba kerül.

A legeslegdrágább PCX konfiguráció, az I7 N981 árcéduláján hétszámjegyű összeg virít. A valamivel több, mint egymillió forintért brutális, nyolcmagos Core i7-6900K processzort kapunk Asrock X99 OC Formula alaplapba ültetve, 4 x 8 GB tuningos memória társaságában. A grafikus kártya nem is lehetne más, mint GeForce GTX 1080, az SSD 512 GB-os, a merevlemez pedig 4 TB-os. Háznak a visszafogottan elegáns és hangcsillapított Cooler Master Silencio 550-et választották, a táp pedig szintén Cooler Master, az ezer wattos, teljesen moduláris V1000.

A Foramax Computersnél nem mentek el ilyen messzire a készre szerelt konfigurációkkal, de tény, hogy náluk is bármilyen elvadult dolog összerakható. Legdrágább asztali PC összeállításukért, az Intel Game premium PC DDR4 V6-ért 329 900 forintot kérnek, amiben három év garancia és ingyenes házhozszállítás is foglaltatik. A grafikáért GeForce GTX 1060 felel, társa a Core i7-6700 processzor, ami nem tuningolható, ezért elég alá Intel B150 chipkészletes alaplap. A memória 2 x 8 GB, az adattároló részleget 240 GB-os Kingston SSD és 2 TB-os Toshiba HDD alkotja. Az összeállítást a DeepCool tágas és szellős, Kendomen Ti házába tették, meghajtásáról 600 wattos FSP táp gondoskodik.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés