Hardverkínálat május elején

Fejhallgatók és MP3-lejátszó

Egerek mellett fejlett játékos headseteket is kínál a Razer. A Chimaera érdekessége, hogy a fokozott kényelem miatt vezetékét száműzték, a számítógéppel – pontosabban dokkolójával – rádióhullámok segítségével tartja a kapcsolatot, hatótávolsága nagyjából tíz méter. A hangzásról két 50 milliméteres hangszóró gondoskodik, ezen felül még egy mikrofont helyeztek rá. A Razer Chimaera akkumulátora nagyjából 12 órás üzemidőt biztosít, vételára pedig meglehetősen komoly, 38 633 forint.

Aki nem szeretne ilyen sok pénzt áldozni a vezeték nélküli szabadságért, és mikrofonra sincs szüksége, nézze meg a Media-Tech Regulus fejhallgatóját. Szintén méretes darabról van szó, mely 2,4 GHz-en dolgozik, és honlapja szerint hatótávolsága 50 méter. Érdekessége, hogy nemcsak dokkolója, hanem FM rádió jelét is fogni tudja. A füles áramellátásáról két mikro ceruzaelem (AAA) gondoskodik, és három ilyennel a dokkolót is meghajthatjuk, de ahhoz jár 5 voltos táp is. A Media-Tech Regulus vételára 14 500 forint.

Még olcsóbb darab a Media-Tech Pulsar Pro, mely nemcsak egyszerű vezeték nélküli fejhallgató, hanem mikrofonos headset. Szintén 2,4 GHz-en kommunikál, úgyhogy hatótávolságával nem lesz gond. Fülkagylóit a korábbi két modellénél kisebbre szabták, és nem a hallgató fülére, hanem a köré kapaszkodik fel. Áramellátásáról saját akkumulátora gondoskodik, a számítógéphez pedig két társával ellentétben nem analóg audioaljzatokon, hanem USB-n keresztül csatlakozik. A Media-Tech Pulsar Pro 11 000 forint ellenében vihető haza.

Vezeték nélküli és hangot ad ki, de nem fülhallgató, hanem MP3-lejátszó a MyAudio Bravo Otto. Nem véletlen, hogy az idén negyedszázados Bravo magazin 25. évét élő Otto-díja alapján nevezték el, ugyanis a MyAudio az esemény főtámogatója. Ennek fejében a lejátszóval kapunk hat darab slágert az idei Otto-díjra jelöltektől (Lola, Tóth Gabi, SP, Fluor Tomi, AFC, COD). Továbbá a június 2-ai díjátadóra öt MyAudio Bravo Otto tulajdonost sorsolnak ki, akik egy-egy társukkal a Golden Circle zónából követhetik végig az eseményt. A korlátozott szériás lejátszó különlegessége az erőteljes külső hangszóró, de emellett természetesen fülhallgatóval is használható. Kijelzője nincs, így kellemesen olcsó tud lenni a MyAudio Bravo Otto, 4 GB-os tárkapacitással 5990 forintba kerül, és három színben kapható.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés