Hirdetés

Szamurájfegyver: bemutatkozik az eShark Naginata egér

Tesztünk végeztével kicsit fájó szívvel adtuk vissza a 60 grammos perifériát.

Mérések

A perfect control kiderítéséhez és az USB frissítési ráta stabilitásának vizsgálatához (nem meglepő módon) az OxyPlot MouseTester v1.5.3-as verzióját használtuk. Szokásunkhoz híven a gyárilag eltárolt felbontásokat néztük, melyek jelen esetben 1200, 2000, 3200, 4800, 6400 és 16 000 cpi.

Hirdetés

[+]

Az egér cpi-fokozattól függetlenül szépen hozta az 5,5-6 m/s-ot, ami kiváló értéknek tekinthető, garantáltan nem fog minket akadályozni a vad söprögetésben – bár megvalljuk, ezt el is vártuk a PMW3389-től.

[+]

A polling rate-tel sem voltak különösebb gondok, de a legstabilabb jel talán 500 Hz-en tette tiszteletét. Ettől függetlenül az 1000 Hz is bátran használható, nem lesz hajtépés a történet vége.

Az esetleges szenzoranomáliák felszínre hozásához hű bajtársunkat, a Microsoft Paintet ültettük asztalhoz. Számokat, betűket, egyenesnek szánt vonalakat és csigákat rajzoltunk, ahogy azt mindig tenni szoktuk.


[+]

Az alapértelmezett felbontások közül egyértelműen az 1200 cpi bizonyult a legkényelmesebbnek, ám ebben azért benne van személyes preferenciánk is. A 2000 cpi szintúgy tökéletesen kontrollálható volt, de felette már akadtak kisebb-nagyobb nehézségeink, bár az is igaz, hogy a 3200-as léptéket a vártnál kezesebbnek találtuk. A teljesen értelmetlen 16 000 cpi-vel való kísérletezést néhány perc elteltével meguntuk, mert lehetetlen volt vele értékelhető művet produkálnunk. Érezhető angle snappinggel, jitterrel, smoothinggal nem találkoztunk, és a következő oldalán részletezzük, hogy ez mit jelent az eszköz fő profilja, a játék(ok) esetén.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés