Hirdetés

Eee PC egyedi kabátban

Értékelés

Van létjogosultsága a netbookoknak? Ha olyanok, mint az Asus Eee PC 1015PW, akkor szerintünk igen. Ez a masina egy jól összerakott, egyedi megjelenésű, kellemes darab, aminek végre beértek a beviteli eszközei, kijelzője pedig olyan fényerővel bír, ami szabadtéren, erős napsütésben is megállja a helyét. Akkumulátora elég delejjel bír a napi használatra, mégsem túl nehéz tőle a masina. Dicséretes az is, hogy a kétmagos processzorral az átlagnál fürgébb a gép.

Az éremnek viszont két oldala van. Ha nem készülünk rövid üzeneteknél többet gépelni, akkor egy lényegesen kisebb helyigényű és súlyú internettáblával jobban járunk. Az Eee PC 1015PW egyik nagy hiányossága szerintünk a korlátozott nyílásszög, ölbe véve kényelmetlen volt használni. Emellett az Intel IGP nem tud mit kezdeni a komolyabb videókkal, és szerintünk túl nagy szám szerepel az árlistán. Úgy érezzük, az Asus Eee PC 1015PW jó netbook, tetszett, de hiányosságain még kellene csiszolni.

Asus Eee PC 1015PW
Jellemzés Érdekes borítású netbook kétmagos processzorral
Pro + egyedi külső
+ korrekt billentyűzet és touchpad
+ fürgébb az átlag netbookoknál
+ hosszú akkumulátoros idő
Kontra - ölbe véve rossz rálátás a kijelzőre
- HD filmeket korlátozottan kezeli
- nincs HDMI
- konkurenseihez képest drága
Alternatívák Samsung NF210


Asus Eee PC 1015PW

rudi

Az Asus Eee PC 1015PW netbookot az Asus hazai képviselete bocsátotta rendelkezésünkre. Megvásárolni először a Media Markt áruházakban lehet majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés