Hirdetés

Cooler Master: hűtés mesterfokon

Cooler Master csomag

Nyolcdarabos csomag landolt nálunk a Cooler Mastertől javarészt az idei CeBIT-en debütált termékekkel. Akinek a Cooler Master nevet még be kell mutatni, nézze meg teszttápunkat, a Stacker csodaházat, a Centurionokat vagy az Aquagate vízhűtést, esetleg a Hyper 6 processzorhűtő alakítását tesztünkben. A gyártóra kiváló teljesítmény és kidolgozási minőség jellemző, mostani tesztpéldányaink is öregbítik a hírnevet.

A csomag legnagyobb darabja, a Stacker ház már régi ismerősünk, most újdonságként hatalmas ablakkal és tetszetős gravírozott logókkal ellátott oldalpanelt kaptunk hozzá. Nagyság szerinti sorrendben haladva kaptunk még egy Aquagate Mini kompakt vízhűtőt, mely kategóriájában alighanem a legkisebb, egy Real Power 550 tápegységet, mely a legerősebbek közé tartozik, egy Hyper 6+ univerzális processzorhűtőt, mely a legnagyobb vékonycsöves hűtő. Egy Vortex TX teljesen réz és szintén négyféle foglalatra rögzíthető CPU-hűtő, egy alumínium CoolDrive Lite merevlemezhűtő/hangszigetelő és egy tizenkét centiméteres robusztus ventilátor egészítette ki a csomagot.

A nagyszerű Stackerről már korábban ódákat zengtünk, most csak egy kép erejéig álljunk meg az új oldalpanelnél:

Az ablakos oldalfal csomagolása példás, doboza kényelmesen fogható fület kapott, az érzékeny plexiablak mindkét oldalát karcolásvédő fólia takarta. A ház stílusát követő, hatszögletű fejű csatok tartják helyén az ablakot, mely nem szellőzik úgy, mint az eredeti rácsos oldallap, de mint az a későbbiekben kiderül, a hatalmas ház szellőzése így is kiváló. Az oldallap kiskereskedelmi ára 8190 Ft, a teljes Stackerért pedig megközelítőleg 36 000 forintot kell fizetni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés