Hirdetés

CES 2014: bejártuk az LG standját

Hirdetés

Tablet, mobil, és minden egyéb

Androidos tabletből a tavaly ősszel megjelent G Pad 8.3-mal képviseltette magát a gyártó, amit társoldalunk, a Mobilarena akkor be is mutatott.


[+]

Mobilok terén a G Flex vitte a pálmát, amiről szintén olvasható teszt lapcsaládunk hasábjain. Élőben látva már-már szürreális hatást keltett a hajlékony készülék, a bizonyos keretek között öngyógyításra képes hátlapról már nem is beszélve.


[+]

A különféle sportok szerelmeseire is gondolt az LG, így a Lifeband Touch csuklópántot és a Heart Rate fülhallgatót is saját szemünkkel tekinthettük meg. Az aszimmetrikus kialakítású, Bluetooth-alapú kapcsolatot alkalmazó Lifeband Touch érintésérzékeny OLED panelén az idő, a biometrikus adatok, a bejövő hívások és zenevezérlők láthatóak. A beépített háromtengelyű gyorsulás- és magasságmérő lehetővé teszi a legfontosabb teljesítménymutatók, így a megtett távolság, a sebesség, a lépésszám, az elégetett kalóriamennyiség és a tervezett iram pontos mérését.


[+]

A Heart Rate fülhallgató a fül belső részénél mérhető véráramlási adatok alapján állapítja meg a pontos biometrikus adatokat, például a pulzus és a becsült maximális oxigénfelvétel értékét.


[+]

A különféle háztartási gépeit is kiállította a vállalat. A Smart Home égisze alatt szinte minden eszköz "okosodik", legyen szó légkondiról, sűtőről, porszívóról, mosógépről vagy éppen hűtőszekrényről. Például utóbbi esetében a rendszer képes figyelni az ételek mennyiségét, illetve szavatosságának lejárását, amiről igény szerint telefonján értesíti a tulajdonost.


[+]

Az LG nem csak termékeire, illetve azok ízléses elrendezésére fordított nagy figyelmet: a helyszínen tartózkodó hölgyek is meglehetősen kedvesek, illetve csinosak voltak.


[+]

A látottak után nem tartjuk túlzásnak azt mondani, hogy az LG abszolút kitett magáért a CES-t illetően, hisz láthatóan semmilyen erőforrást nem sajnáltak a hatalmas stand felállításához. Ennek tükrében nem is csoda, hogy még a péntek délutánra némileg megcsappant látogatói vendégszám ellenére is csak nehezen lehetett elférni náluk.


A show pénteken délután 4 órakor zárult [+]

A kemény munka eredménye természetesen nem maradt el, ugyanis a vállalat összesen 35 különféle díjat zsebelt be az idei esemény alkalmával.

Oliverda

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés