2019. március 26., kedd

Útvonal

Tesztek » Egyéb rovat

Beszámoló a HP globális konferenciájáról Sanghajból

Nyolcvan új termék bejelentése mellett látványos bemutatóra is sor került a nagyszabású rendezvényen.

A HP és partnerei

Kétnapos konferenciára hívta meg a világ IT újságíróit a HP (Global Influence Summit 2012) Sanghajba. A látványos megnyitót követően (videó itt, 17 MB) Steve Hoffman, a HP egyik alelnöke ismertette a cég világelsőségét alátámasztó piaci adatokat, és azért az a tény, hogy minden másodpercben 4 HP terméket adnak el valahol a világban, valóban mellbevágó. Azt ígérte, hogy 80 új terméket mutatnak be a körülbelül hétszáz újságíró részvételével megrendezett eseményen, és nagyon úgy fest, nem is túloztak ezzel a számmal.

Elsőként a 3D-s Hot wheels filmből láthattunk bemutatót, mert ennek az animációs filmnek a számításait HP munkaállomások végezték. Ezután Jacob Rosenberg rendező a Bandito Bros stúdiótól mesélt munkájáról: Danny Way gördeszkással forgatott filmükben kellett megoldaniuk azt a kihívást, hogy Danny átugrassa gördeszkán a Kínai Nagy Falat. A film augusztusban kerül bemutatásra, és természetesen ők is HP munkaállomásokkal dolgoznak.

Talákozhattunk az amerikai autóátalakító körökben ismert Ryan Friedlinghouse-zal a West Coast Customstől, akit egyenesen egy HP-sra díszített autóval hoztak fel a színpadra. Ő mutatta be nekünk a HP Elitebook 2170p modellt, amely munkára is, utazásra is kiválóan alkalmas kis gép.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.