Hirdetés

2019. május 23., csütörtök

Útvonal

Tesztek » Ház/Táp rovat

Beantech BT8-B - az átlátszó valóság

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Akril házat még nem teszteltünk, pedig nem mindennapi élmény. Már a CeBIT-en eldöntöttük, hogy alaposan kivesézzük a kérdést..

Bevezető


BT8-B (DIY)

Már a CeBIT-en is csodáltuk az átlátszó akril számítógép-házakat a különböző cégek standjain - el is döntöttük, hogy idővel ilyenben szeretnénk tartani a tesztkonfigurációinkat. Az ilyen, és hasonló megoldásoknak egyébként pont a kiállításokon van leginkább értelme, de ez nem tántoríthatott el minket attól, hogy nekiveselkedjünk a kérdésnek, amint lehetőségünk nyílt rá: a Kelly-Tech Kft-től kaptunk pár hete egy Beantech BT8-B (DIY) típusú akril midi tornyot. Ennek előnyeit és hátrányait latolgatjuk majd ebben a tesztben, meg persze egy kis csemege is terítékre kerül. Annyit elöljáróban elárulhatunk, hogy "nagyon grúvi" a "vas"...

A doboz, a csomagolás és a kiegészítők

Hirdetés

A doboz egy karton aktatáskához hasonlítható, ugyanis a ház darabokban leledzik benne, persze nagyon gondosan becsomagolva, hogy semmi baja ne essék a drágának. Ezt később nagyra fogjuk értékelni, mert a ház anyaga relatíve sérülékeny, így fontos a gondos csomagolás.

 


Karton aktatáska by Beantech

6 kg

A házhoz járnak még bőségesen csavarok, 4db tappancs (amit mi nem kaptunk meg), egy 1db műtéti kesztyű és 1db leírás, hogy a munka a megfelelő ütemben haladjon. Táp sajnos most sem tartozik hozzá, így arról nekünk kell gondoskodnunk a későbbiekben, pedig nem vettük volna rossz néven, ha egy átlátszó burkolatú tápot mellékeltek volna a csomagban...

 


csavarok, manual, kesztyű

dö manual

Összeszerelés

Kezdődjék hát a LEGOzás, ugyanis picit ilyen napközis szabadfoglalkozás hangulata van a dolognak. Feltesszük, hogy nincs ember, aki ne szeretne LEGOzni, így előnyünkre is válhat, ha kicsit visszacsempésszük gyerekes énünket robotoló szürke hétköznapjainkba -- mi nagyon élveztük, "elvoltunk". Sejthetően létezik a másik véglet is, akik nem szívesen bajlódnak ezzel az egésszel. Nos, nekik nem is ajánljuk a tornyot.

A manual lépésenként, képekkel ábrázolja tehendőinket, így nincs túlzottan bonyolult dolgunk a ház összerakásakor. A megfelelő csavarokkal kellőképpen összeszoríthatjuk a paneleket, és ha jól végeztük munkánkat, stabilan áll majd. Persze a kesztyű használata kötelező! Az előlapon megtalálható a Power gomb (piros színű), a Reset gomb (amit csak valami segédeszközzel tudunk benyomni), a Power és a HDD LED és legalul a Front USB (2.0) és Firewire kivezetések.


első lépések... alapozás

 


kezd alakulni...

...a dolog

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Jinsung Zizon P4 midi torony

    Némileg futurisztikus névvel és külsővel tört be szerkesztőségünkbe a Jinsung midi tornya. Mátrix addiktok előnyben!

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.