Az AMD-vel Los Angelesben

Hirdetés

Radeonok Los Angelesben

A fő események a második napon történtek, ekkor volt az új Radeonok bemutatója. Mivel néhány napig még hírzárlat van velük kapcsolatban, csak annyit mondhatunk, hogy két felső-középkategóriás tesztpéldányt már tesztlaborunkban járatunk, rövidesen részletes elemzést jelentetünk meg róluk.

Ahogy illik, a bemutatót komoly keretprogram kísérte. Kivonult nem csak a PR és a marketing, hanem a technikai gárda vezetése is, így minden felmerülő kérdésre választ kaptunk. Megtudtuk, hogy az AMD-nek nagyon megy a szekere, és a továbbiakban még jobban felpörgetik az eseményeket nem csak a grafikus kártyák, hanem a processzorok és platformok területén is.

Grafikában az ár/teljesítmény és fogyasztás/teljesítmény mutatók javítása mellett komoly hangsúlyt kapott a többkijelzős technológia. Úgy tűnik, a 3D mellett az AMD ebben látja a szórakozás jövőjét. Meg kell hagyni, a hatalmas, tripla vásznon nagyon látványosan jelentek meg a legfrissebb játékok, és a hasonló, tripla projektor elé állított autószimulátor is ütős volt.

Los Angekesben szinte kötelező látványosság a Hollywood Boulevard, ahol a sztárok csillagaival kövezték ki a sétányt. Némi metrózással oda is jutottunk, de eleinte nem volt valami meggyőző a látvány. A legnagyobb sztár, akit találtunk Lassie kutya volt.


Tovább haladva viszont sorra tűntek fel a filmszínházak, és jöttek a tényleg nagy nevek. Végül a hirességek tenyér- és láblenyomatait is megtaláltam.

Összességében viszont nagyobb pompára és nyüzsgésre, komolyabb történésre számítottam. Az utolsó, rövid napon páran visszajöttünk még a boulevardra, hát nem kellett volna. Nappal már teljesen lehangoló volt. A belváros (downtown) viszont igazán életre kelt éjjel, minden sarkon egy-egy kisebb koncertbe botlottunk, köztük pedig a filmekből megszokott, kordonnal elválasztott sorakozás ment az éjszakai klubok előtt.

A harmadik és egyben utolsó napra már csak egy kis vásárlás jutott. Így is rengeteg élménnyel (és két titkos Radeonnal) érkeztem haza. Bízzunk benne, hogy az AMD-nek sokáig ilyen jól megy majd, és gyakrabban rendeznek hasonló bemutatókat hasonlóan különleges helyeken! Köszönjük a lehetőséget, szívesen megyünk máskor is!

rudi

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés