Hirdetés

Egészpályás ASUS letámadás Windows 8/RT fronton

Hirdetés

ASUS ET2300 All-in-One

A Windows 8 rajtjára összeállított csapatból nem hiányozhat egy All-in-One számítógép sem, amely érintőkijelzőjével tökéletesen illik a modernizált termékpalettába. A frissen bejelentett ET2300 egybegép sajátossága, hogy az átlaggal ellentétben fő hardverkomponensei nem a monitor házában, hanem annak talpában helyezkednek el, így maga a kijelző sokkal vékonyabb lehet, ráadásul ennek rugalmasságágára is komoly hatással van ez az elrendezés.

A modellszám 23”-es képátlóra utal, a széles, 178 fokos betekintési szögeket nyújtó IPS panel Full HD (1920x1080 pixel) felbontású, egyszerre pedig 10 ujj érintését képes megkülönböztetni, így egyidőben akár több felhasználó is tapicskolhatja a kijelzőt. Mint fentebb céloztunk rá, a monitor széles keretek között állítható, többek között 0 és 90 fok között dönthető, így akár az asztal síkjára párhuzamos pozícióba is kényszeríthető, így minden testhelyzetben kényelmes használatot biztosítva.

A belsejében lapuló központi egységet Intel Ivy Bridge sorozatú Core i3-3220, i5-3330 és i7-3770 processzorok közül lehet majd kiválasztani, vagyis a teljesítmény az igényekhez igazodva szépen skálázódik. A memóriát 8 GB-ban maximalizálták, a háttértár szerepét pedig egy legfeljebb 2 TB kapacitású merevlemez láthatja el. Amennyiben a processzorban lapuló IGP teljesítményét túl szerénynek éreznénk, úgy lehetőség van az NVIDIA GeForce GT 630 dGPU erejét kihasználni. Előlapján 2 MP-es webkamera bújik meg, oldalában pedig USB 2.0, USB 3.0 és eSATA csatlakozók, HDMI ki-/bemenetek, illetve memóriakártya-olvasó sorakozik. Opcionálisan Thunderbolt aljzatokkal és tévétunerrel is kiegészíthető a konfiguráció. Vezeték nélküli kommunikációra egy (opcionálisan) WiDi kompatibilis IEEE802.11b/g/n W-Fi modul áll rendelkezésre.

A multimédiás elvárásokat szem előtt tartva fedélzetén 4 darab 1,5 wattos hangszóró mellett egy 3 wattos mélynyomó is helyet kapott, de egy 5 W teljesítményű külső mélyládával tovább szélesíthető a megszólaltatható hangok frekvenciatartománya. A Windows 8 vagy Windows 8 Pro operációs rendszerrel érkező egybegép megjelenési dátuma és vételára sajnos még ismeretlen.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés