Hirdetés

AOpen A600A Black ház

Hirdetés

Az A600A belülről

A ház adatainál nem elírás az, hogy a két külső 3.5 hüvelykes meghajtó mellett még hatot szerelhetünk belülre is. A meghajtók szerelhetőségi lehetősége a ház tetejétől talpáig tart:


5.25" és 3.5" meghajtók hadát nyeli el az A600A

Ennek azonban ára is van: mivel a tartó keret egészen a ház talapzati lemezéig terjed, ezért nagyobb méretű alaplapok (pl. ExtendedATX) nehézkesen, vagy egyáltalán nem férnek be a házba. A probléma vizualizálása végett egy kellemes méretű, kétprocesszoros őskövületet helyeztünk a ház belsejébe:

Az alaplap ugyan befért nagy nehezen, ám ez csak úgy volt lehetséges, hogy sem az ATX kitakaró lemeze, sem a 3.5" meghajtók nem voltak a házba előre beszerelve. Amilyen könnyen bement a méretes alaplap, olyan nehezen jött ki; sérüléseinek elkerülése végett csupán több perces kínlódás árán sikerült kijátszani az alkatrészt.


Szegecsek

A méretesebb alaplapok szerelését a ki nem szerelhető alaplapi tálca sem könnyíti meg - ezt szegecsekkel rögzítették helyére.

A két fenti képen a hátsó, előre szerelt, 12 centiméter átmérőjű, LED-es ventilátor látható. Már önmagában ez is bőven elegendő légszállítással rendelkezik, ám ezen felül még egy - igaz, csak 8 centis - ventilátor a ház elejébe, alulra is beépíthető.


350 Watt teljesítmény


..és egyetlen, 12 centis venti a táp alján

A 350 wattos tápegység teljesítménye a mai Pentium 4, vagy AMD Athlon XP rendszereknek untig elég. Ha mégis többre vágynánk, úgy a gyártó opcionálisan 400 wattos PSU-val is kínálja az A600A-t. A tápegység kellemesen halkan üzemel és melegedése említésre sem méltó átlagos terhelés mellett.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • AOpen

Azóta történt

 • Thermaltake WinGo ház

  A Thermaltake megmutatja, hogyan lehet a jó szellőzést és a látványt a részletekre való odafigyeléssel ötvözni.

 • LAN-parti Thermaltake módra

  A Tt jóvoltából a LAN-partikon nemcsak játéktudásunkkal villoghatunk, hanem gépünk külsejével is...

 • Formás Enlight házak

  Két jó minőségű, microATX formátumú ház bemutatójával emlékezünk meg a gyártó újbóli hazai megjelenéséről.

 • Léghűtés zajmentesen

  Chieftec és Coolink komponensek mindazoknak, akik egy csöndes rendszer kedvéért nem akarják házi barkácsolásra adni fejüket.

Előzmények

Hirdetés