Alaplapok CrossFire-rel

Hirdetés

Hangkeltők

A Klipsch két, kimondottan iPodhoz kifejlesztett hangszórókészlete azoknak való, akik értékelik és meg tudják fizetni a briliáns hangminőséget és nagyszerű megjelenést. Az egyszerűbb iGroove teljesítményével nem kérkedik a gyártó. Nagyjából annyit lehet róla megtudni, mint a Rolls Royce-nál: éppen elegendő. Az iPodot körülölelő hangkeltő a 65-17 000 Hz-es tartományban dolgozik, 1 hüvelykes csipogói és 2,5 hüvelykes mélynyomója van. Egy méterről mérve 98 dB SPL akusztikus teljesítményre képes. Hogy ne csak az iPod-tulajdonosok örülhessenek, mini-jack adaptert is kapunk. Az iGroove vételára 58 700 Ft.

A Klipsch iFi formája már jobban hasonlít a klasszikus hangfalakéra. A 2.1-es rendszert egy iPod dokkoló és bizarr formájú távirányító egészíti ki. A 27 és 20 000 hertz között dolgozó készlet két 0,75 hüvelykes csipogóból, két 3,5 hüvelykes középsugárzóból és egy 8 hüvelykes mélynyomóból áll, mely 120 Hz alatt kezeli a hangokat. Az erősítőről ismét nincs információ, de egy méterről 114 dB SLP akusztikus teljesítményre sarkallja a hangszórókat. Egy érdekes adat: tömege 20 kilogramm! Természetesen ez a szett sem csak iPoddal használható. A Klipsch iFi vételára 89 900 Ft.

Bár nem szól olyan jól mint az iFi, de jelentősen könnyebb a Logitech stílusos Sports Headphones fülhallgatója. A 30 milliméteres neodímium hangszórók erőteljesebb hangzást biztosítanak hagyományos társaiknál. A formás test tartós polikarbonátból készült, ütés- és cseppálló. A mellékelt fülpántokkal még aktív sportolás közben is helyén marad a 3100 forintos hangkeltő.

Kényelmes kialakításával, mikrofonjával és kedvező, 5700 forintos árával játékosok és internetes csevegők kedvence lehet a Logitech Premium Stereo Headset. A vékony vezetékre kezelőgombok is kerültek. Kétezer forinttal drágább a tekervényes Logitech Internet Chat Headset. A fej mögött átfutó pánt miatt viselése több órányi csevegés vagy játék után sem fárasztó. Még kétezer forinttal drágább a Logitech USB Headset 250. Ahogyan a nevéből is sejthető, a számítógéppel USB csatlakozón keresztül kommunikál. Megjelenésében a Premium Stereo Headsetre hasonlít, de filigránabb nála.


Logitech Premium Stereo Headset és Internet Chat Headset

A számítógéppel Bluetooth kapcsolatot létesít a Logitech Wireless Headphone for MP3. A 3,5 milliméteres jack dugós adót a hangforrásra kell csatlakoztatni, ezután a készülék 10 méteres körzetben használható. A hangerő a fülhallgatón állítható. Az alsó pántos rögzítés kényelmes viselést biztosít. A megnövelt akkumulátorral akár 8 órán keresztül is hallgatózhatunk. A Logitech Wireless Headphone for MP3 vételára 23 800 Ft.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés