2019. január 23., szerda

Útvonal

Tesztek » Hazai Pálya rovat

Ajánlatok az érettségi hetére

Ezen a héten notebookokat, monitorokat és Ryzen processzorok sorát állítottuk össze.

Kiegészítők

Hálózat

Régen ejtettünk már szót az otthoni hálózathoz szükséges eszközökről, de most érkezett két ajánlat ebben a kategóriában is: a Tenda 802.11ac szabvánnyal kompatibilis, öt év garanciával rendelkező AC10 routere most 13 280 forintba kerül – így viszonylag olcsón kezdhetjük meg az átállást a 802.11n-ről, ha eddig ezt elmulasztottuk volna. Az AC10 maga egyébként a Wave2 szabványt is ismeri, és egy gigabites WAN, illetve három, szintén gigabites LAN portot kínál, az USB-ről viszont le kell mondanunk a kedvező ár érdekében, NAS-ként vagy nyomtatószerverként tehát nem lehet igénybe venni a készüléket.


[+]

A nagyobb lakásban élők számára lehet érdekes a szintén 5 év garanciával kínált Tenda AC15 jelismétlő, amely 7820 forintba kerül, és 2,4, illetve 5 GHz-es sávon, illetve 802.11b/g/n/ac szabványú eszközökkel képes kommunikálni. A maximális sávszélessége ac-s kapcsolat esetén 433 Mbps, míg 802.11n esetében 300 Mbps-ra számíthatunk.


[+]

A rádiós csatlakozáson felül egy 10/100-as Ethernet port is rendelkezésre áll, amelyen keresztül egy vezetékes eszközt az internetre csatlakoztathatunk, vagy amely AP üzemmódnál lehetővé teszi, hogy az A15-öt hozzáférési pontként üzemeltessük.

Hirdetés

Kütyükavalkád

A Mobil Digital kínálatából most a Media-Tech MT849 Active Watch okosórát emelnénk ki elsőként, amely saját alkalmazást futtat az androidos telefonon, így veszi át az arra érkező értesítéseket, illetve teszi lehetővé például a fényképkészítést távolról. A 8500 forint körüli áron elérhető óra 44 gramm tömegű és 40 x 42 x 10 mm-es mérettel rendelkezik, színes kijelzőjének képátlója pedig 1,48 hüvelyk.


[+]

A készülékbe került 128 MB memória, hangszóró és mikrofon is, az extrák között lépésszámláló, barométer, magasságmérő is szerepel, a különböző szenzorokkal pedig még alvásfigyelésre is használható.


[+]

Nem annyira óra, mint inkább sportolóknak szánt karpánt a Media-Tech Active Band 8000 forintos árával. Erre egy 0,66”-es, monokróm OLED kijelző került, és az ilyen szerkezeteknél megszokott funkciókat kínálja, tehát mérhetünk pulzust, véroxigénszintet, értesítést kapunk, ha SMS vagy hívás érkezik, távirányíthatjuk a telefon kameráját és így tovább.


[+]

A gyönyörű időben a kerti sütögetés hangulatának javítására használhatjuk a Media-Tech Boombox LT hangszórót, amely 4500 forint körüli áron érhető el. Ez a készülék nem egyszerűen egy Bluetooth adapterrel rendelkező hangsugárzó: került bele FM rádió és MP3-lejátszó is (utóbbi microSD kártyát és USB kulcsot támogat), cserélhető akkumulátora pedig egy feltöltéssel 3 órás zenelejátszási időt ígér. A teljes egység mérete 130 x 110 x 205 mm, tömege pedig 640 gramm.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

 • Anyák napi ajánló

  Erre a hétre most monitorokat, noteszgépeket és SSD-ket állítottunk csokorba, majd kiegészítőkkel díszítettük fel őket.

 • Ajándékok ballagásra

  Utolsó áprilisi összeállításunkban ballagásra leárazott notebookokat, alaplapokat és más kiegészítőket szedtünk csokorba.

 • Rövidnadrágra fel!

  A napos időhöz illeszkedve egy sor vízhűtést, tóparton is használható notebookokat és perifériákat gyűjtöttünk össze.

 • Napsugaras ajánlatok

  Heti összeállításunkba ezúttal különböző monitorokat, notebookokat, számítógépházakat és perifériákat válogattunk be.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.