- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCGaiwer
addikt
x9s-ben hogy tudom beállítani, hogy X perc inaktivitás után kapcsoljon ki? nem ZDMCből, hanem a teljes rendszerből lépjen ki
-
-
tomp
félisten
Visszament az 1.3béta.
1.4.4 alatt volt még 2 bug: HDMI In appban megfagyott állandóan a kép+ usb 3.0-n a sebesség a 2.0 szintjén volt.
Érdekes hiba ez a DLNA port váltogatás. Terheli a gépet és a routert is. -
tomp
félisten
Kénytelen voltam visszarakni img-ből az 1.2.7-et mivel az 1.4.4 erősen bugos volt. DLNA módnál másodpercenként váltogatta a portot így gyakorlatilag minden film nézhetetlen lett. Elindul a film megy 2mp-et majd megállt a kép és a hang. A hang vagy ment tovább vagy nem. De a kép fixen állva maradt. 1.2.7-el helyrejött. Most meg percenként csesztet a rendszer, hogy elérhető az 1.2.11
Óvatosan frissítek 1.4.4-re. Ha megint bugos lesz akkor vissza az 1.2.7-es img majd update 1.2.12-re és kihagyom az 1.4.4-et. Szerencsére nekem nem hozott semmi új dolgot az 1.4.4. -
magicbox
senior tag
Itt kifejtettem, hogy pontosan mire lenne szükségem, hátha valaki nálam okosabb tud segíteni.
-
magicbox
senior tag
válasz
LógaGéza #693 üzenetére
Mindig kézzel szedem le a feliratot. Gépen ellenőrzöm, hogy minden stimmel-e, és csak utána kerül a filmes vinyókra. Nincs kedvem azzal szórakozni, hogy jó-e a felirat, nem valami google fordítós vacak stb. Rengeteg filmet nézek felirattal, még azokat is amiből esetleg van szinkronos verzió. Nagyon gyenge a magyar szinkron ezért az eredeti hangsávot preferálom. Persze nézek sorozatokat is, azoknál is külső feliratokat használok. Szóval elindítja automatkusan a külső feliratot vagy minden alkalommal kézzel kell kapcsolgatnom?
Azokat a dolgokat amiket fentebb leírtam/kérdeztem a régi wdtv alapból tudja. Csak lassú és öreg szegény, és egyre többet fagy le...
-
magicbox
senior tag
Sziasztok!
Egy x9s vásárlásán gondolkozok. Egy jó öreg wdtv-t váltana.
Amit kérdezni szeretnék, hogy a filmnévvel egyező external feliratok tényleg nem indulnak el automatikusan?
Az external feliratok kódolása jó? Méretet, pozíciót lehet állítani?
Megjegyzi, hogy melyik filmnél hol tartok és tudja folytatni a lejátszást?
Jukebox rész, hogy és milyen formában működik? Magyar nyelvű infót szedd le, ha elérhető?
-
tomp
félisten
Szerintetek mi az oka a Dolby Vision támogatásának a hiánya? Direkt hagyta ki a Realtek ennél az SoC-nél vagy ehhez spéci dedikált "Dolby Vision" proci kell?
-
nyakec
tag
http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/release-zdmc-17-1-base-on-kodi17-1.4813/
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
envagyok #681 üzenetére
Itt néz körül és érdeklődj.
Valami frissítést (az X9S-nél volt frnt) adtak ki de már nem emlékszem, hogy az telepíthető is? -
envagyok
veterán
Csináltam egy visszaállítást, eltűnt a ZDMC.
Hol tudom letölteni? -
tomp
félisten
-
Beni2360
Topikgazda
Látom senki nem reagál a kérdéseidre, én fogok. Igen a beépített saját lejátszója a lényeg az egész Md-ben. A ZDMC - vagyis a KODI-juk nem annyira jó. A média tárat használjuk és az indításnál vált át a külső lejátszóra.
A média lejátszóból indítva is a saját lejátszó indul és "mindent visz". Azért a KODI-hoz érteni kell, hogy mindent be tudjál állítani. Egyebek közt abban kell beállítani, hogy indítsa-e a külső lejátszót. Lehet több saját beállítást elmenteni és akkor vagy a KODI vagy a külső fogja indítani a filmet. Hangok és kép helyes lejátszása rendben van. -
tomp
félisten
Kezdőképernyőn nyomjátok meg többször a menü gombot. Valami kínai adat menü jön be.
Véletlenül leltem rá. Összevissza nyomkodtam ott mindent. Kilépés után nem csatlakozott a wifi. Restart után újra kérte, hogy állítsam be a nyelvet, hálózatot. Ezen kívül maradt minden változatlanul. -
pontyos
senior tag
Hello, valamelyik készülék megvásárlása előtt vagyok, van különbség androidos Kodi és ha van, a beépített lejátszó között? Értem itt a kép megjelenítés, ill. a hang kezelést.
X10 a kiszemelt példány.
Köszi -
LógaGéza
veterán
válasz
Beni2360 #672 üzenetére
Ugyebár ha egy <film címe>/BDMW mappa formában "szerzel" be filmet, azon belül lesz pl egy STREAM mappa, amit a scraper szépen fel is ismer a Stream című filmnek - és akkor már a Playlist filmről ne is beszéljünk, ami szintúgy elég sokszor lett meg nekem is...
Anno kerestem rá megoldást, de már nem emlékszem, hogy mi lett... Egy ideje Mediaelch-el kezelem a Kodi adatbázist, azóta nincs ilyen bajom vele.
Szerintem erre gondolt. -
Beni2360
Topikgazda
hogy a Kodi ne dobja szét a bluray film mappajabol kulon filmnek a fajlokat - te hol látod ezeket a fajlokat? Nekem még ilyet nem csinált a KODI.
Ha beolvastattad a média tárat akkor a -filmek-címek- alatt megtalálod a filmeket a leírásokkal és ott katt és indul a film. Valahogy e szerint nem jól használod a KODI rendszert. -
levior
csendes tag
Szevasztok. Megjott a 9, 3-4 napon belul a mixeshop oldalrol DHL-el, (vam nelkul, SVKba), nagyon baró. A frissítést nálam még nem kínálja, éppen töltöm az apkt.
Lenne egy nem idevago kerdesem amit olvasas utan utan sem deritettem ki; Hogy oldjam meg azt a helyzetet, hogy a Kodi ne dobja szét a bluray film mappajabol kulon filmnek a fajlokat? A magyar scarper. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
headhunter #666 üzenetére
Csak legyen türelmünk kivárni az X8-ra is.
-
headhunter
addikt
-
pontyos
senior tag
Sziasztok, van már valakinek? X10 Vennék, lejátszani az összes elérhető formátumot
-
tomp
félisten
válasz
Beni2360 #662 üzenetére
Na a DTS HD hanghoz nem tudok hozzászólni mert nekem lekeveri sima DTS-re. Sajnos csak optikai bemenetes cuccom van. Annál nem okoz gondot.
Várjuk az 1.4.2-t. (és én a tápot is)A posta teljesen összeomlott... postaimport email fiókjuk megtelt így csak több napos anyázás után tudtam elküldeni a kért dokumentumokat nekik. Nyomkövetés leállt, megnövekedett feldolgozás. De ha 20munkanapon belül nem kezdik meg a feldolgozást akkor visszaküldik... 2ezer Ft-os táp szúrja a szemüket
-
Beni2360
Topikgazda
X10 megegyezik majdnem az x9s-l a fórumokon olvashatod ott is vannak jó és rossz vélemények.
Most már az 1.2-nél is egyszer a DTS HD hang rakoncátlankodott.
Hiába van bepipálva a minimális hang küldés szünetnél lekapcsol az erőlködő és indításnál újból észleli a hangot és akkor recseg a hd hang. Lehet, hogy valami el állítottam az erősítőn.
Várjuk az 1.4-s frissítést.
---------------------------------
lepence - nálad van valami változás? -
tomp
félisten
válasz
headhunter #638 üzenetére
Mikor jött ki a legutóbbi frissítés?
Az X6 Pro Rockchip-es. Rajtuk múlik, hogy jön e 6.0 mivel az SoC-hez kellenek az új driverek.
Nem jó az 5.1.1?
Én az X8-al például nem várom a 7.0-t. Szerintem a Realtek nem is gondolkodik 7.0-n.
Media playeren legyen csak 1 droid verzió de az atomstabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest