- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED monitor topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
noblem1983 #3349 üzenetére
1.5.0 az nekem jól müxik. Abba a felirat kezelés is jól működik.
-
szinimini
senior tag
válasz
DroiDMester #3340 üzenetére
Óóó ez jó akkor , köszi a tanácsot akkor ez alapján fogom majd bővíteni,de majd akkor egy nagyobb winyóval el leszek vele egy darabig. A később úgyis lesz bőven kérdésem uh majd még jövök.
Szerencsére akkor jó irányba haladokBeni2360
Meg meg köszi neked is
Itt találtam meg jó árban szerintem, itthon 75 körül lenne az e-magon máshol nem igazán találtam. X9 meg 57 körül ment....
Remélem tényleg jó árban találtam. Mit mondasz? -
válasz
szinimini #3339 üzenetére
az X9s re is tudsz tenni vagy USB 3.0 val, vagy akár közvetlen SATAIII csatlakozással HDD-t amit az X9s és X10 is meg tud osztani a hálózatban, eléred az egész tartalmát akár csak egy NAS lenne, nem csak filmeket tárolhatsz, másolhatsz rá hanem bármilyen tartalmat! És tudnak torrentet is letölteni maguknak
-
szinimini
senior tag
válasz
DroiDMester #3338 üzenetére
Az X10-el most akkor meg van oldva a multimédiás rész winyoval együtt,amire közvetlen letoltom a dolgokat, igaz akkor most ehhez nem kell a NAS. Es az x9 árában betudom szerezni.
A NAS-t pedig a későbbiekben szeretném, m a PC-t megszuntetem és a többi más dolgokat tárolnank rajta, d akkor egyenlőre még nem kell.
Ezért szeretném később kiboviteni a kapacitást, amit laptopról, telóról is el fogunk tudni érni.
Rosszul látom akkor? Van más megoldás is? -
válasz
szinimini #3337 üzenetére
Minek az X10 ha NAS ot is akarsz venni!
Vagy vegyél X9S-t + NAS -t vagy vegyél X10 et és bele teszel egy HDD-t Ha NAS ról megy az anyag FELESLEGES az X10 mert az csak KB annyiban más az S9s től hogy bele tudsz tenni a belsejébe egy HDD-t, de akkor minek a NAS ha az X10 be ott a HDD, ha meg nem teszel bele HDD-t minek az X10 elég a X9s
-
szinimini
senior tag
Most mondták,h a ps4 nem játsza le a 4K videokat max a fhd tartalmúakkal birkózik meg, akár DLNA-n keresztül is.
Uh akkor be szerzek egy zidoo x10-etÉs akkor a NAS is kelleni fog majd mellé,d elég llesz nekem első körben,h ezt össze hangoljam,.
-
szinimini
senior tag
válasz
Beni2360 #3334 üzenetére
Kicsit láma kérdések
Sose probáltam ps4-el lejátszani a filmeket és nem tudom,h hogyan megy.
Ment a fullhd a pc-ről azt kész hát csak most ez nagyon megváltozott.
Csak játékra használtam eddig.De akkor ezek szerint nekem fölös a zidoo és csak egy nas kellene és minden meg van oldva?
Akkor a többit abban a topikban megkérdezem. -
djnice
veterán
A 2.0.5 fw-vel elég nagy bajok vannak lejátszás terén: [link]
-
szinimini
senior tag
Hali,
Jelenleg nem tudok semmin lejátszani 4K ezért gondoltam,h beszereznék egy ilyet.
X10-est néztem ki és az is tetszett benne, hogy HDD is bele rakható.
Néznék hozzá egy NAS-t minden adat el férjen majd.Kérdéseim azok lennének,hogy létezik olcsóbb vagy jobb megoldás,h a 4K filmek 1 az 1 be tudjuk élvezni?
Milyen NAS ajánlott az X10-hez?Annyi,hogy van Ps4 -pro,ami viszi a 4K-t.
Erre pl nem tudnék letölteni semmit a tudjuk honnan és nagyobb winyo is kellene bele NAS meg mindenképp kellene mellé. Uh szerintem ez maradna inkább a játékra csak...Ti mit tennétek a helyemben?
Minél kevesebb "kütyüvel" és kábellel szeretném ezt megoldani
Köszi előre is
-
modflow
veterán
válasz
DroiDMester #3309 üzenetére
Nézem ezt az oldal, de itt ha letöltöm az app-ot, az feltelepítve KODI lesz. Hol van itt ZDMC???
-
modflow
veterán
Feltelepítettem a Smart YouTube TV-t, de indítás előtt azt írta, hogy kell neki valami cross akármi program is és azt is telepítettem?
Ez mi? Normális, hogy kell? Vagy ez valami spam adatlopó app? -
-
sazo
tag
Újra flasheltem ma az X9S rendszerét. Az 1.4.12 volt meg image fájlként, azt tettem vissza. Kicsit féltem a dologtól, mert a hivatalos fórumon sokat panaszkodtak, de simán ment minden. Az oka az volt, hogy feltettem a a.2.0.12 - most már tudom, hogy nem hivatalos - firmware-t. Bár voltak benne jó dolgok - saját háttérképet lehet már választani - de a Zidooplayer nem játszotta le a H265 kódolású fájlokat, így ment. Most a 2.0.5 béta van fenn, az OK.
Üdv:
Z
-
modflow
veterán
válasz
Megnézem, köszi!
-
válasz
Lorantz24 #3325 üzenetére
Sajnos nem találtam meg a Főoldalra való visszalépésnél az azonnali fagyás okát! Pedig próbáltam jópár beállítást ki-be kapcsolni ami okozhatja, de egyik sem hozott sikert!
Aztán lehet csak a LibreELEC 8.90.4 a probléma okozója! De ha te majd kipróbálod Android alatt okosabbak leszünk!
-
Lorantz24
csendes tag
válasz
DroiDMester #3324 üzenetére
Na igen, én se a különkiadás miatt használnám
Este azért nekifekszem, kíváncsi vagyok mit hoz. Mivel eddig a 17.6-on nagyon jól működött az előző verziója, adok egy esélyt ennek is. Külön öröm, hogy egymástól függetlenül mehet a két verzió. -
válasz
DroiDMester #3323 üzenetére
Kicsit jobban átnéztem a SKIN beállításait ki lehet kapcsolni ezt a valentinos dolgot, de akkor is fagy a főoldalra lépre!
-
-
-
Lorantz24
csendes tag
válasz
Nagyon köszi a linket!
Már úgyis rég ki akartam próbálni ezt az Estuary MOD verziót. -
blakey
titán
válasz
DroiDMester #3319 üzenetére
MPEG-DASH-t kell beállítani és ha nincs telepítve az Inputstream Adaptive meg az RTMP akkor azt telepíteni kell, be kell állítani és lesz nagyobb felbontás. Régen látogatott amlogic topik is segítene.
-
-
djnice
veterán
válasz
DroiDMester #3314 üzenetére
Van EU raktárban (G-W-5), de a Widevine L1 miatt nem lesz gond a gyári appal sem, sőt ott a Netflix 1080p is.
-
Akkor valamiről LEmaradtam. igaz én már vagy 1éve próbáltam LE alatt a YT-t de akkor csak 720P volt a max amit engedett, és az is sokszor szórakozott ha nem a saját kulcsoddal használtad!
#3316 nyakec : nem ZDMC, hanem KODI 18, de Direkt X9S Realtek re írt verzió, és alapból kezeli a X9s beépített lejátszóját ahogy a ZDMC és nem írja felül a ZDMC-t simán telepíthető mellé!
-
nyakec
tag
válasz
Most ez csak kodi vagy ZMDC is mint eddig?
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester #3314 üzenetére
LE alatt meg amúgy is csak 720P be fut a YT - óriási tévedés, amig a Google nem ált át teljesen a VP9-re 4K esetén addig ment a 4K is, most "csak" 1440p megy.
-
YT hez nem kell LE(LE alatt meg amúgy is csak 720P be fut a YT), amúgy meg nagyon szépen megy S905W + Smart YouTube TV app és tényleg mehet 4K ban a YT
Amit linkeltél nincs EU raktárban tehát bő 1 hónap még megérkezik, és még megy rá Áfa+Vám is, annyiból meg kap EU raktárból S912.est ami ugye nem egy liga a S905x,w boxokkal
-
djnice
veterán
válasz
DroiDMester #3312 üzenetére
Az S905W nem ajánlott, LE alatt is sok a gond vele, inkább vegyen egy S905X-et amin megy a YT 4K is: [link]
-
válasz
kormoskandur #3310 üzenetére
tegyél hozzá még 20.dolcsit és vegyél egy X9s -t, de ha tényleg csak YT.ra kell elég neked egy 35.Dolcsis, S905W BOX
-
djnice
veterán
válasz
kormoskandur #3310 üzenetére
Nekem volt, bugos fw, fagyogat.
-
kormoskandur
tag
sziasztok
ZIDOO H6 PRO-ról mi a véleményetek?
elsősorban youtube nézésre használnám.
a távirányítója elég, vagy be kell szereznem bluetooth billentyűzetet is? -
válasz
modflow #3304 üzenetére
Próbáld ki a MA MEGJELENT Friss ZDMC-KODI -t itt megtalálod mindég a friss verziókat
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
modflow #3304 üzenetére
Hát ez a kilépést nem értem.
Sem az x8 sem a mostani X10-n nem tapasztalok (tam) ilyet. Nap mint nap használjuk esténként sorozatokat nézünk rajta. A végin vissza megy a média tár oldalára a listához. Egyetlen hiba, hogy nem jelöli meg megnézetnek ezt manuálisan kell megcsinálni. Valami beállítási hiba lehet nálad.
A ZDMC lejátszó tapasztalatom szerint nem szereti a 25 fps filmeket. Ott vannak bizonyos ugrások meg egyebek.
Pedig alap beállításon van minden. - Na ez hiba mert elég sok mindent állítani kell rajta a rendszeredhez igazítva.
Én még csak az 1.5.0-nál tartok. -
modflow
veterán
Felraktam a Firmware 2.0.12 beta-t. Volt gyári reset. MDMC 17.6 van fent.
Eddigi rekord, hogy ha csak 25 perces videót nézek a ZDMC alatt a belső lejátszóval, akkor a végén nem lép ki. De az ennél hosszabbakból mindig a kezdőképre lép ki.Ha ZDMC lejátszójával nézem a filmet, akkor azon azt látom, hogy valami nem stimmel...Néha begyorsul a kép, néha akad, szóval darabos a kép. Pedig alap beállításon van minden.
Nálatok jó ez a lejátszó?A lejátszó belépett lejátszója szuper, csak elég idegesítő, hogy ZDMC-ből kidob a végén...
-
Beni2360
Topikgazda
De volt itt róla szó, keress vissza.
Feb. közepét írtak de nem erősítették meg a gyártók.
Meg kb 500 $ lesz az ára. Azt már egy kicsit húzósnak találom.
Ennél többet én sem tudok, de őszintén nem is nagyon érdekel ez az X10 bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- SAMSUNG (QE55LS03RA) 140CM 4K Q-LED FRAME SMART ! PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest