- Házimozi, és Hifi kábelezés!
- DUNE médialejátszók topicja
- [Re:] Brutálisan nagyot kockáztat az Intel a mobil Alder Lake generációval
- Napelem
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi haladó szinten
- [Re:] Kivezetik a piacról az iMac Prót - jön az ARM-os iMac?
- [Re:] Gusztusos GeForce RTX 3060 a Gigabyte boszorkánykonyhájáról
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Üdv minden érdeklődőnek.
Ebben a topicban várok mindenkit, aki zenelejátszót szeretne építeni, összerakni, a magas hanghűség figyelembe vételével.
Hozzászólok Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
Szerintem vezetékes kapcsolattal NAS-ról.
A zenegépben "tárolt" HDD több zajt okozna, mint a LAN kábel. Bár nekem NAS-ról közvetlenül játszva sem tapasztaltam semmilyen zajt. Ebbe azért lehet besegít az is, hogy a jelnlegi USB-s DAC-om galvanikusan le van választva, azaz a forrás részről nem nagyon kaphat zajt. Galvanikusan nem leválasztott DAC-ok esetében simán el tudom képzelni, hogy összeszedi a lejátszó gépről a zajokat.
Még nem tapasztaltam soha, hogy annyira zajos lenne a LAN-ról játszott zene, bár nem is olyan szintű a rendszerem, hogy ezt megmutassa. (Most meg pláne nem, hogy a felét már eladtam.
)
Sajnos ez a PC-s zenélés ilyen, nehéz olcsón összehozni a tutit.
Eladó: SMSL sAp-12
-
Mezga Aladár
veterán
A zajt nem úgy kell érteni mint az analog rendszereknél. Amikor a foobar-t beállítod hogy memoriàból játszon akkor az az elektromàgneses zajt csökkented amit a hdd kelt. A lemez hasznàlata feszúltség ingadozásokat okozhat, ez kihathat a reprodukcióra. Nàlam egy ssd-n van a rendszer, lan nfs nas az fájlok útvonala. Proci freki fix, és minden memoriából fut. Lan kábelen ferrit gyürű.
Hozzászólok Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi, és Hifi kábelezés!
- DUNE médialejátszók topicja
- [Re:] Brutálisan nagyot kockáztat az Intel a mobil Alder Lake generációval
- [Re:] Alternatív Hajtás: Új jelöléseket kapnak az elektromos autótöltők Európában
- Formula-1
- Napelem
- nVidia kártyát mindenkinek!
- Laza koronavírus topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Kábelek | Átalakítók | Matricák | SLI | Írók | Hangkártya | Hűtőborda stb.. 150ft-tól!
- iPhone X 64GB gyári független megkímélt! Silver/ Space gray
- Arctic | Chieftec | Zalman | Xilence | 8 - 12 CM Rendszerhűtő ventilátorok 1000ft-tól!
- [kiemelt akció] Apple Watch Sport Band
- [kiemelt akció] MacBook magyar billentyűzet fólia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest
Cég: Midori Global Consulting Kft.
Város: Budapest