Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- [Re:] Könnyű és olcsó egér, és egy méretes egérpad került ki a Corsair műhelyéből
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
-
PROHARDVER!
Üdv minden érdeklődőnek.
Ebben a topicban várok mindenkit, aki zenelejátszót szeretne építeni, összerakni, a magas hanghűség figyelembe vételével.
Hozzászólok Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz
Mezga Aladár #40 üzenetére
Az SPDIF tenyleg jo otlet. Akkor mar csak az USB DAC tapjat kell megoldanom valami hazi barkacs jelleggel.
-
Patice
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #40 üzenetére
HJa, igen, live rendszeren. egyszer mókolok vele egy sort, hogy sikerüljön, aztán meg kezdhetem előröl? Persze.
Ettől lustább vagyok. Inkább egyből élesben telepítem, oszt csókolom. Ha már van használható "vasam" hozzá.
(#41) Zizi123:
Nem hinném, hogy olyan rossz minőségű lenne az a hifiberry-s megoldás. Láttam én már nagyon egyszerű DAC-okat és alap szintem (amit kb. a Málna képvisel szvsz.) teljesen jó cuccok ezek. Nekem nem lenne gondom ezzel. Meg második rendszernek, konyhába, háttérzenéléshez bőven jó. A csak szóljon valami kategóriába megfelelő a minősége és nem kerül vészesen sokba + legalább saját magának rakhatja össze az ember, akár egy kis dobozkába az egészet. Egy digitális erősítő panellel megtoldva + egy jobb táppal összerakva, már egész jó kis hálózati zenelejátszó + erősítő lenne egyben. Egy dobozban. Feleség tűrő faktor az egekben.
Amúgy amit linkeltél, azt ismerem, hallottam is, hifis-, házimozis topikokban "kis kínai" néven fut és meglepően jó hangminősége van potom pénzért.
[ Szerkesztve ]
Eladó: SMSL sAp-12
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- [Re:] MSI 3070
- Mozilla Thunderbird
- [Re:] Panasonic SC-HC39 micro hifi - USB, BT, MP3
- SONY LCD és LED TV-k
- [Re:] Új bontatlan Nvidia Geforce Gigabyte Rtx 3080 Gaming O.C 10gb 4 év garanciával
- Metal topik
- Programozás topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG OLED55E8 Talp nélkül eladó 1 év garancia
- Xiaomi MI9t Pro 6/128 GB
- RealPower ECO Silent 80+ Bronz 420w
- Remek áron eladó 8.Generációs Asus vivobook S14/i7/8Gb/256Ssd/Nvidia Geforce MX150/Fhd/Ips/Garancia/
- Eladó Microsoft Xbox One X 1TB játékkonzol, dobozos, gyári tartozékokkal, hibátlan működéssel!
Állásajánlatok
Cég: Rackforest Kft.
Város: Budapest
Cég: DSR Partner Kft.
Város: Budapest