Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdv minden érdeklődőnek.
Ebben a topicban várok mindenkit, aki zenelejátszót szeretne építeni, összerakni, a magas hanghűség figyelembe vételével.
Hozzászólok Aktív témák
-
pip
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #15 üzenetére
Biztos jobb lenne egy külső táp, de szinte biztos hogy nem annyira kritikus.
ez mindenkeppen jo hir. Ettol fuggetlenul az a jo ha jo a tap is. Minimum egy dac-up-os alaplappal megajandekozom, ha mar ugyis nullarol kell indulnom.
úgy néz ki menne linux alapú front-end el.
tobb forumon is olvastam hogy hasznaljak linuxxal, nalam is fog kovetkezni. Ki akarom probalni az openelec-et es a daphile-t is, mar le is toltottem oket.
nem biztos, lehet otthoni körülmények között olyan forrasztási mininősséget produkálni mint a gyári.
ezert nincs meg elvagva
Nem tudom mennyire befolyasolhat a forrasztas, lehet egyszer csak raszanom magam.
A rotel szepen szol, monitor audio RX1-es polcsugarzokat szolaltat meg, eddig mindenkinek tetszett aki hallotta, foleg vokalokban tud nagyot domboritani. Nem nagyon van viszonyitasi alapom, ez igy nekem tetszik, allitolag addig leszek boldog amig jobbat nem hallok
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] Elárulta az NVIDIA, hogy mennyit keresett a kriptobányászokon
- Xbox One
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Toyota topik
- [Re:] 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Remek áron eladó 8.Generációs Asus vivobook S14/i7/8Gb/256Ssd/Nvidia Geforce MX150/Fhd/Ips/Garancia/
- Eladó Microsoft Xbox One X 1TB játékkonzol, dobozos, gyári tartozékokkal, hibátlan működéssel!
- Eladó Sony Playstation 4 SLIM 500GB fehér játékkonzol, dobozzal, gyári tartozékaival!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 Pro 500GB !SSD! fehér ( PS4 Pro ), megkímélt, hibátlan, dobozával!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete ( PS4 Pro ), megkímélt, hibátlan, dobozával!
Állásajánlatok
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest
Cég: DSR Partner Kft.
Város: Budapest