Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Nagyon sok Blackwellt tud gyártani az NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
És erre mondják hogy kinyírhatják a Pixeleket LOL. Még rondább lesz mint volt
-
mrThomi
addikt
Iszonyat gagyin néz ki. A fele hely nincs is kitöltve.
-
niof
veterán
Szerintem több előnye is lenne egy ilyen kialakításnak. Kényelmesebben elférni az elektronikával, egy ilyen mögé már be lehet szuszakolni a periszkópos kameramodult a nagyobb optikai zoomért. Optimálisabb lehet az egész elrendezés.
Meg legalább nem billegne, ha valaki tok nélkül használná...
Jó lesz ez. -
hdavid1
tag
Jujjjj. Itt már semelyik gyártóban nem lehet bízni kinézet terén?
-
Először felhúztam a szemem a Pro kinézetén, de második blikkre nem is annyira gáz, van egy kis 80-as évekbeli fényképező feelingje. Mondjuk egy mininek én is jobban örülnék.
-
Felesbandi
senior tag
Az Air bejon a Pixeltol csort dizajnnal. Csak azt sajnalom, hogy nem mini meretben jon.
A Pro kicsit fajdalmasan fest. Oszinten szolva a mostani modelleknel is jobban nez ki a sima 16, mint a Pro, szoval nem art a valtoztatas, csak igy renderkepek alapjan nem tetszik az irany.
-
.Szaki.
addikt
válasz
hegedus001 #19 üzenetére
Mondjuk úgy nem nehéz mellé lőni minden évben a formával, ha 4 éve egymás után ugyanazt adják ki, mindig egyre nagyobb kameralencsével.
Egyébként a Pro vonal még akár jól is nézhetne ki ebben a formában. A billegést 100%-ban orvosolhatná, bár igazából szerintem itt már csak arról van szó, hogy ki kéne találni valami újat, mert a billegés már a 16P esetében sem jellemző. Annyira nagyok a lencsék, hogy a középső megtartja annyira, hogy ne billenjen meg a készülékház asztalon való gépelés esetén.
-
válasz
sohajda90 #15 üzenetére
Egyetértek veled, itt van egy korábbi írás a lapcsaládról: [link]
Az ott található képek is azt vetítik előre, hogy a LED villanó nem lesz távol a lencséktől. Bízom benne, hogy ősszel inkább ilyen kiadás jelenik meg, mint ami a korábbi cikkben látható. A mostani pletyka nem tetszik. Idővel minden kiderül….
-
Kinder
senior tag
Ez mostmár képes lesz egyszerre 8 irányban is billegni az asztalon.
-
hegedus001
aktív tag
Mindig minden széria előtt 1 évvel világvége van, mennyire csúnya iPhone-ok jönnek. Aztán meg igazából mindig egész pofásak lesznek.
-
Ricardo
titán
válasz
sohajda90 #15 üzenetére
Itt Máshogy néznek ki.
Nagyot léphetnek előre az iPhone 17 család kijelzőiA hivatalos bejelentésig minden csak találgatásnak minősül.
Talán a 60hz-t is elfelejtik.
-
sohajda90
tag
Jó ezekről a látványképekről ordít, hogy valaki paint-ben csinálta, csak kitolták a jelenlegi kamera szigetet hosszúkásra, mert ha még maradna is ez a lencse elrendezés ezen a hosszabb szigeten, indokolatlan, hogy a LED villanó a telefon másik végén legyen, szerintem funkciójából adódóan nem is lehet ilyen messze a lencséktől...
Egyébként a cikk azt említi, hogy "új karaktert kap tőle a hátlap", hát ezek a Pro renderek nem adnak új karaktert, új karakter akkor lesz, ha átrendezik a lencséket, mert most is kapni olyan tokokat, ami nem hagyja szabadon a szigetet, hanem csak a lencséknek vannak kivágások, na most akkor simán lehet olyan tokot csinálni 11 Pro-tól az összesre, ami így "megnyújtja" a kamera szigetet és máris nem tudod megmondani, hogy kinek van új és kinek van régi...ha az Apple tényleg nagyot akar robbantani, akkor mostmár komolyabban hozzányúl a designhoz, mert a pro szerián a kamera sziget nagyságától eltekintve tényleg semmi nem változott 2019 ősze óta... -
joey04
titán
itt is csak 3 kamera van a pro-n.
-
Osnyak
kezdő
Ezek alapján valami ritka ocsortány ronda lesz, bár én nem tudom elhinni, hogy erre tényleg rábólintottak. Úgy néz ki, mint valami indukciós főzőlap a hátulján. Az előző renderek amúgy még egészen jól néztek ki, bár kétség kívül Pixel copy.
-
Atomgoa
csendes tag
alig várom az őszt, hogy megjelenjenek
onnantól végre lehet majd mondani, hogy a pixelek is az iphone-t másolják, mint mindenki más -
Ricardo
titán
válasz
CptAdamica #10 üzenetére
Vajon lesz külön neve? Mondjuk Static island
Mondjuk nekem nincs gondom ezzel a kinézettel. A pixelek tetszenek.Mondjuk ha valóban ilyen lesz akkor teljesen vég lesz a "mindenki az Apple-t másolja" mítosznak. -
CptAdamica
veterán
Egy kiálló kamera sziget, amiből kiáll egy kamera.
-
Dr. Oid
aktív tag
ez biztos nem lesz ilyen. ugye?
-
macikos
addikt
Feladat: Tervezzetek egy telefont, amit nem lehet úgy fektetve fogni, hogy ne takarnátok ki valamelyik szenzort vagy LED-et.
Kész!
-
-
kuntics
aktív tag
Air helyett nem lehetne inkább újabb minit kiadni? Az emberek többsége úgyis tokban hordja, 1-2mm vékonyítás tényleg fontosabb, mint egy egy kézzel használható kisebb telefon?
-
atiska007
senior tag
Hello Google Pixel, te vagy az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egyre biztosabb a széles kamerasáv az idei csúcsmodellek hátulján.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új fóliával, iPhone 14 Pro 128GB Space Black
- iPhone 15 Pro 128 GB Natural Titanium, Független! Mint egy új! 100% Akku! +Gyorstöltő + Apple tok!
- OnePlus 13 FULL CSOMAG
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Black - Használt, karcmentes, prémium kamerarendszer
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest