Hirdetés
- Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- Teljesen ellehetetlenítené a Huawei működését az USA
- Passzív Radeon RX 5700 XT a Sapphire fémjelzésével
- Szögletes iMac, kockaházas Mac Pro és olcsóbb monitor is érkezhet az Apple-től
- Több célpiacon is leáll az Optane termékek forgalmazásával az Intel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- [Re:] Megosztható játékélménnyel bővül idén a Stadia
- [Re:] Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- Synology NAS
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- [Re:] Teljesen ellehetetlenítené a Huawei működését az USA
- Vezetékes FEJhallgatók
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [bkercso:] TicTac UFO - mi lehet ez?
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Hozzászólok Aktív témák
-
SlayR
senior tag
Az uborkás spriteért felesleges fizetni...uborkasalátát kint hagyod a napon majd, jól behűtöd kb ugyanaz
-
CoDWaW07
őstag
Amúgy Assaulttal kapcsolatban lehet érdemes lenne beszólni a British Store-nak, hogy hozzanak megint, mert itthonról kivonták.
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver
-
Jarod1
addikt
most látom csak a Burn el történt levélváltáskor hogy a Monster-el egy cég?
amúgy más is találkozott a Zero ban ilyen szemcsékkel?
[link]Nem igérek semmit..... de azt betartom..
-
CoDWaW07
őstag
válasz
ECHO2235 #50562 üzenetére
Nem feltétlen azon kell élni, de akik szeretik azoknak néha-néha megérné szerintem.
Amúgy a környező országokban is megszűnik? Mert ha nem, akkor pl érdemes lenne kijárkálni Szlovákiába.
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver
-
ToBeY
nagyúr
Az nem lehet,hogy nálunk is csak név csere lesz
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
Akkor azt mondták volna a Cocasok, hogy cserélik, nem azt, hogy kivezetik... Aztán meglepődünk, mikor visszatér mondjuk kis méretben, mint az Ultra meg a Sima és only vendéglátóhelyeken lesz.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
Nem más a Fury designja, csak Assault helyett Fury van ráírva.
Szerintem ezt olyan helyen tolják, ahol az "Assault", mint szó nem "helyén való", lásd Ukrajna < - > Oroszország.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
.noxwill
veterán
Hú gyerekek, ez a white peaches Hell nagyon jó. Az illata is, és az íze is
A banános Watt még tegnap megvolt, az úgy okés volt, picit többre számítottam.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
kaskader
őstag
Akinek kell COD-os kód Monsterről, az most stoppolja le, és holnap délelőtt kap egyet privátban.
-
.noxwill
veterán
Visszatérvén az angolokhoz és visszanézve azokat amiket otthon kóstoltam, toronymagasan a Kókuszos RB és a barackos Rehab vitte nálam a prímet, de hasonlóan ízlett a fehérbarackos Hell is. Viszont ami nagyon nem ízlett az a Hell Strong Cola meg a Fucus, előbbit ki is öntöttem a retekbe olyan rossz volt, illetve a banános Wattól is többet vártam, és mint kiderült az otthoni MIXXD Monsta ízben full ugyanaz mint itt, szóval semmi para
A budzsetes fiaskóról inkább nem beszélnék
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
-
tipuka
addikt
-
mikromanus
veterán
Monster Rippert lehet még kapni a magyarországi áruházláncok közül valamelyikben? Eléggé leürültek a készletek és utántöltést nem nagyon láttam a korábbi helyeken. Eléggé silány a felhozatal. Semmi új szín, csak egyre kevesebb a régebbiekből. Néha hiányzik az az extrém ízes-zamatos (édes?) lónyál. A többi se rossz, de egy Ripper odavág.
Kellene a változatossághoz.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #50583 üzenetére
Mondjuk most hogy utánakerestem valami infómorzsa azért volt. Valami "juiced" jön a ripper név alá ha jól értem ami kb ugyanaz, e csak 20% gyümölcs a 30% helyett és picit azért más az íze. Mondjuk igaz is lehetne, csak épp semelyik verziót nem látom mostanság. Ideje lesz kis eldugott üzletekbe bekukkantani némi zug-Ripper anyagért.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
szekra
Topikgazda
válasz
mikromanus #50584 üzenetére
Tegyél egy próbát a MIXXD Punch Monsterrel, eléggé édes az is.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz
mikromanus #50583 üzenetére
Én Coop-ban szoktam venni.
I'm calling out to you, can you hear me? Numb and disconnected, just beyond your sight. I'm not myself anymore, but I'm not alone...
-
szekra
Topikgazda
250ml Coca Cola csak nekem új?
-
szekra
Topikgazda
válasz
UbeRsKillz #50594 üzenetére
Tudtam én, hogy vmi turpisság történt megint..
-
kaskader
őstag
válasz
UbeRsKillz #50594 üzenetére
Ahogy a 2,5 literes nagyok is lementek 2-re, utána 1,75-re (talán már 1,25 is van, nem?)
-
UbeRsKillz
csendes újonc
válasz
kaskader #50596 üzenetére
Igen igen a 2,5 literből lett 2,25, 2 literből 1,75, 1,5 literből 1,25, de most már figyelni kell a fél literes pet palackosakat is, a konkurenciánál láttam egy import lengyel Schweppes Mojitot, magaságra ugyan akkora volt mint bármelyik 500ml-s, de már a térfogatra nem 500ml-ből 450ml lett...szóval nonszensz
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- [Re:] [Flisten01:] 2 év garancia:I5 10400F/RTX3060TI
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- [Re:] Megosztható játékélménnyel bővül idén a Stadia
- Óra topik
- [Re:] LG OLED55CX3LA 55" (139cm) 4K UHD OLED Smart TV
- GTA V
- [Re:] Xiaomi Redmi 9 - 3/32GB - Dual SIM - 1 hónapot használt
- [Re:] Lenovo Y700 i7 6700HQ 8GB DDR4 128SSD + 1TB gamer laptop
- További aktív témák...
- Új Lenovo S145-15IWL 15,6” Netezős Multimédiás Laptop -30% 4205U 8GB 240GB SSD FULLHD LED MATT
- HP 8440p - i5 - 4GB RAM - 1600X900 HD+ 14"
- Dell Latitude 5300 2in1*i5 8365U/16GB/512GB/WWAN*Complete Care (törés, leöntés, leejtés) 2023.2.3-ig
- XIAOMI - MIA2/64GB/FEKETE - Tökéletes állapot
- [01.18]Kábelek, Átalakítók, Router, Matricák, Monitor 100ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: Intland Software
Város: Budapest
Cég: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
Város: Dunaújváros