Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Louis

  tag

  Arra gondoltam nyitok egy külön topikot, hogy ne a konzolok topikjában menjen a csevegés ezekről a készülékekről és ne hergelje az emberek többségét.

  Fórumokat olvasva sokan elítélik azokat akik billentyűzetet és egeret akarnak használni konzolokon, mondván ez csalás.
  Sokakkal beszélgettem már a témáról és a tapasztalat az, hogy a háttérben rengetegen vannak akik ezt használják, innen a fórumokról is.
  Vannak akik képtelenek megszokni a kontrollert az fps játékokban de nem szeretnének lemaradni a konzolokról, nekik találták ki a különféle bill. egér átalakítókat.
  Nyugaton már iszonyat sokan használnak különféle átalakítókat és remekül elvannak vele. Biztosan Ti is szaladtatok már bele lelőhetetlen, megabrutál hősökbe akik mondjuk egy cod meccset 50-2 aránnyal zárnak.
  Nos ilyenkor azt gondoljuk milyen jól megy a srácnak, de az igazság az, hogy többnyire egérrel játszanak és nem kontrollerrel osztanak annyi headshot -ot. Ők egyre többen lesznek és 2 dolgot tehet aki értelmesen akar játszani, vagy átalakítót vesz vagy panaszt tesz a sóhivatalban.
  Mondhatnánk még azt is, hogy külön szerverre kell tenni őket, de ez kivitelezhetetlen, mert nem lehet kiszűrni azt aki ilyen átalakítóval játszik (egész egyszerűen azért, mert az eredeti kontrollert használja szerkezet "authorization" -ra). Vagyis a gép csak azt látja, hogy egy ps4 vagy xbox one kontrollert használsz.

  Több hírportálon megjelent az is, hogy a microsoft gondolkodik a teljes bill. egér támogatás engedélyezésében xbox one konzolon. Nem tudom ebből mi valósul meg, de az irány egyértelműen látszik. Egy dologgal tudják megnyerni a pc játékosok újabb hatalmas tömegét, ez pedig a bill. egér bevezetése.

  Külföldi fórumokat olvasgatva illetve több internetes "barátra" hivatkozva azt mondanám, hogy a XIM a legjobb a piacon.
  Az összes márka közül ez a legdrágább de eszméletlen egyszerűsége és lehengerlő precizitása elsöpör minden más konkurenciát.

  Tehát, hétfőn rendelek meg egy ilyen szerkezetet. Ára 125$ + 48$ szállítási költés. Ezek mellé jön még a vám, ami jelenleg 13137Ft.
  Összesen tehát 61900Ft lesz ami baromi soknak tűnik, de ha ez mellé tesszük a pc alkatrészek árait, akkor könnyet lehet, hogy egy fél éves hardver fejlesztés elviszi ezt a pénzösszeget.

  Vámolásnál a következő infókra lehet szükségünk,
  HS code: 9504500000

  Besorolás: Electronics & Video Games → Video Games & Consoles → Console Parts & Accessories | wired.

  Itt mindenki ki tudja számolni mennyi vámot kell fizetnie.
  A topikban mindent pontosan leírok, mennyi idő és pénz az amíg a kezembe kerül a XIM4.

  Remélem nem csak anyázás, hanem hasznos beszélgetés is lesz a topikban. :)

  [ Szerkesztve ]

  ''Nézd ott egy csikorgó nyom...''

Hozzászólok Aktív témák