-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Ott azt írja hogy aktív, xiaomi ügyfélszolgálatnál szintén nem látnak gondot, valamiért mégis elhasal, senki se tudja mi a gond. Azóta kipróbáltam, Erstével nekem is tökéletesen működik, nem a készülékkel van a gond.
Szerintem ez továbbra is OTP bug, őket kéne rugdosni.
-
mhydas99
addikt
Ott azt írja hogy aktív, xiaomi ügyfélszolgálatnál szintén nem látnak gondot, valamiért mégis elhasal, senki se tudja mi a gond. Azóta kipróbáltam, Erstével nekem is tökéletesen működik, nem a készülékkel van a gond.
Reseteld az orat, valaszd le es regeld ujra a banki/fizetos appban.
-
hellitsedge
újonc
Szerintem nem sok köze van ennek az ios-hoz.
Telefon nélkül offline is lehet fizetni.
Nekünk Erste és Gránit kártyával is tökéletes a fizetés (Honor telefonhoz párosítva).Nézd meg az appban, hogy mit ír az otp kártyádra:
Mi fitnes, Eszközök, Alkalmazások, Xiaomi Pay.
Itt nekünk látszik a 2 kártya és egy Aktivált felirat, ez a lényeg, nálad is van ilyen?Ott azt írja hogy aktív, xiaomi ügyfélszolgálatnál szintén nem látnak gondot, valamiért mégis elhasal, senki se tudja mi a gond. Azóta kipróbáltam, Erstével nekem is tökéletesen működik, nem a készülékkel van a gond.
-
vacs
veterán
Sziasztok! IP 17 PM-al használom a smart bandet, és probléma van az NFC-OTP Mastercard fizetéssel. Fizetéskor a terminál folyamatosan hibaüzenetet dob és ellenőrzésére utasít, így nem tudom natívan használni a mibandet. OTP ügyfélszolgálat szerint minden rendben, aktiválva van és működnie kellene. Más is belefutott ebbe az OTP-s korlátozásba iOS alatt?
Szerintem nem sok köze van ennek az ios-hoz.
Telefon nélkül offline is lehet fizetni.
Nekünk Erste és Gránit kártyával is tökéletes a fizetés (Honor telefonhoz párosítva).Nézd meg az appban, hogy mit ír az otp kártyádra:
Mi fitnes, Eszközök, Alkalmazások, Xiaomi Pay.
Itt nekünk látszik a 2 kártya és egy Aktivált felirat, ez a lényeg, nálad is van ilyen? -
hellitsedge
újonc
Sziasztok! IP 17 PM-al használom a smart bandet, és probléma van az NFC-OTP Mastercard fizetéssel. Fizetéskor a terminál folyamatosan hibaüzenetet dob és ellenőrzésére utasít, így nem tudom natívan használni a mibandet. OTP ügyfélszolgálat szerint minden rendben, aktiválva van és működnie kellene. Más is belefutott ebbe az OTP-s korlátozásba iOS alatt?
-
vacs
veterán
Szia.
Kb 10-15x lehet vele fizetni offline (telefon nélkül).
Nincs erről konkrétabb infó. -
kefete
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. A telefonnal össze kell legyen kapcsolva a karkötő, hogy menjen a fizetés?
Pl. strandon teló a kocsiban kint, én meg bent a strandon ki tudom fizetni a jégkását?
Előre is köszi a választ!
-
vacs
veterán
-
barano
csendes tag
Azert mert kis kijelzon lehetetlen gepelni, navigalni is nehez. A minimum oralapmeret, amin valoban jol lehet navigalni az a 46mm. Azalatt felrenyomas lehet sokszor, foleg gepelesnel. 42mm-es is necces, de biztos megoldhato...
Nezd meg akkor a Oneplust, az kicsi, Alirol rendelve a Global 40 alatt van, igaz nem wearOS es nincs benne NFC. A Oneplus Watch 3 43mm Alzarol bontva 50 korjl van, wearOS-sel fizetessel.Köszi, megnézem akkor azt, hátha!
-
mhydas99
addikt
Igen, a Galaxy Watch-on még el is gondolkodtam annak idején, aztán megláttam az árát, és úgy voltam vele, hogy ennyire azért nincs rá szükségem.
Meg igazából az is túl nagy rám. A Smart Band pont megfelelne, ha lenne belőle egy számmal kisebb verzió is.(Amúgy tényleg nem értem, miért nem csinálnak a legtöbb ilyesmiből legalább kétféle méretet, el nem hiszem, hogy anyagilag ne érné meg. Főleg egy fitness trackernél, aminek úgyis van egy appja a telón, ahol meg tudod nézni a mindenféle adatokat. Akinek nagyobb kijelző kell, az úgyis órát vesz... gondolom én.)
Azert mert kis kijelzon lehetetlen gepelni, navigalni is nehez. A minimum oralapmeret, amin valoban jol lehet navigalni az a 46mm. Azalatt felrenyomas lehet sokszor, foleg gepelesnel. 42mm-es is necces, de biztos megoldhato...
Nezd meg akkor a Oneplust, az kicsi, Alirol rendelve a Global 40 alatt van, igaz nem wearOS es nincs benne NFC. A Oneplus Watch 3 43mm Alzarol bontva 50 korjl van, wearOS-sel fizetessel. -
barano
csendes tag
Igen, a Galaxy Watch-on még el is gondolkodtam annak idején, aztán megláttam az árát, és úgy voltam vele, hogy ennyire azért nincs rá szükségem.
Meg igazából az is túl nagy rám. A Smart Band pont megfelelne, ha lenne belőle egy számmal kisebb verzió is.(Amúgy tényleg nem értem, miért nem csinálnak a legtöbb ilyesmiből legalább kétféle méretet, el nem hiszem, hogy anyagilag ne érné meg. Főleg egy fitness trackernél, aminek úgyis van egy appja a telón, ahol meg tudod nézni a mindenféle adatokat. Akinek nagyobb kijelző kell, az úgyis órát vesz... gondolom én.)
-
barano
csendes tag
-
mhydas99
addikt
És ha megkérdezhetem, mekkora a csuklóján? Nekem elég vékony, csontos csuklóm van, és bár régóta szeretnék egy fitnesz trackert, még nem találtam olyat, ami 1. megfizethető, és 2. nem olyan látvány/érzés, mintha egy kisebb krumpli lenne a csuklómra csatolva. (A Smart Band 10-zel szemezek már egy ideje, de felpróbálni még nem volt alkalmam.)
Akkor neked 40-42 cm-es Galaxy Watch vagy Oneplus 3 lite kell. Azok kisebbek es noiesebbek is. Igaz nem teackerek hanem orak...
-
Viktor77
titán
És ha megkérdezhetem, mekkora a csuklóján? Nekem elég vékony, csontos csuklóm van, és bár régóta szeretnék egy fitnesz trackert, még nem találtam olyat, ami 1. megfizethető, és 2. nem olyan látvány/érzés, mintha egy kisebb krumpli lenne a csuklómra csatolva. (A Smart Band 10-zel szemezek már egy ideje, de felpróbálni még nem volt alkalmam.)
Kicsi kezem, vékony csuklóm van, így áll rajtam:

-
barano
csendes tag
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
Feleségemnek vettünk egy NFC-s verziót pár hete.
Kuponozva és ajándék Redmi fülessel volt 29K, Ő szereti, a tudása elegendő a fizetés is remekül működik.
30K körül teljesen korrekt cucc. -
ilor14
aktív tag
Curve-vel is lehet, ha berakod Curve-be és csinálsz egy virtuális kártyát, akkor tudsz majd fizetni.
-
FinGod
csendes tag
-
Neck
veterán
Nem tudom, nekem valahogy a Garmint nem nagyon lehet átverni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ilor14
aktív tag
Szerintem érdemes várni, figyelni egy újabb, jó akcióra egy jó okosóránál. Mert a 34K már egyáltalán nem olcsó ennyi tudásért. Mondom úgy, hogy volt 6 NFC-m, és megvan a 7 NFC Band-em. Fizetésen kívül semmire sem jók, gyerekjátékok, egy rúd szaláminak is megmérik a pulzusát. Amúgy is elszállt a Band ára azóta. Egyébként 66 eFt a Pixel watch 3 a Yettelnél és tuti lesz olcsóbb, mert jön az 5-ös széria, egyébként is 38-ért szórták már korában. Mindig van jó áron valami jó okosóra akcióban.
Allee-s nyitási akcióban 27 ezer forint volt az NFC-s változat, 20%-os kuponnal, annyiért teljesen jó.
Amúgy meg bármelyikkel mérhetsz pulzust tárgynál is, mivel át lehet verni ezeket az eszközöket, továbbra sem orvostechnikai eszközök. -
cd334
tag
Én rendeltem egy NFC-s változatot. Miband8-ról jövök és nekem a preferenciám a minél hosszabb üzemidő, és minél kisebb, könnyeb legyen. Nekem a sportfunkciók teljesen mellékesek. Drágábban talán vannak jobb választások. Tudom korlátolt a funkcionalitásban, de itt almát körtével hasonlítunk, ha egy fitnesz órát egy wearOS-s órához hasonlítunk. Szóval fikázni könnyű, de nem mindenkinek kell ugyanaz.
-
mhydas99
addikt
-
Viktor77
titán
Szerintem érdemes várni, figyelni egy újabb, jó akcióra egy jó okosóránál. Mert a 34K már egyáltalán nem olcsó ennyi tudásért. Mondom úgy, hogy volt 6 NFC-m, és megvan a 7 NFC Band-em. Fizetésen kívül semmire sem jók, gyerekjátékok, egy rúd szaláminak is megmérik a pulzusát. Amúgy is elszállt a Band ára azóta. Egyébként 66 eFt a Pixel watch 3 a Yettelnél és tuti lesz olcsóbb, mert jön az 5-ös széria, egyébként is 38-ért szórták már korában. Mindig van jó áron valami jó okosóra akcióban.
Az óra 24K, a 10K felár csak az NFC miatt van, azért mindenhol plusz pénzt kérnek.
24-ért ilyen tudású óra nem nagyon van (ekkora, 60hz-es kijelzővel).66K ha besétálok és meg akarom venni, vagy van egyéb kikötés (hűség, akármi, nem néztem utána)?
-
DrKapocs
őstag
A 3 cserés, mint a legtöbb okosóra. Tekintsünk el a sufnitól. A 4 és 5 már javítható, hivatalosan, de szerintem gazdasági totálkár, bármi van vele. A Miband sem jobb: A Xiaomi Mi Band (Smart Band) eszközöket nem javításra, hanem cserére tervezték. Az ultrahangos hegesztéssel lezárt, vízálló tokot szinte lehetetlen úgy szétszedni, hogy az utána gyári állapotú és vízálló maradjon. Bármi van vele, itt is garantált a gazdasági totálkár.
-
Narxis
nagyúr
-
jack982
senior tag
pixel watch-k gari lejárata után kidobhatók, mert nem lehet javítani őket.
-
DrKapocs
őstag
-
Viktor77
titán
-
Luck Dragon
támogató
Nekem kifejezetten tetszik.
-
yerico
senior tag
-
geryboro
senior tag
9 pro van, elgondolkodom én is egy kerámiás nfc-sen. tokenek hogy mennek?
-
DrKapocs
őstag
-
Aweriot
senior tag
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
DrKapocs
őstag
-
Aweriot
senior tag
Miband 7 NFC után végre egy modell, amivel fizetni is lehet. Én a 7 NFC-t lecseréltem Pixel Watch 3-ra, hát azért na, más kávéház. 40 eFt volt a Yettelnél. Hűségkártyák bemutatása, hívásátadás, fizetés, stb. Én nem mennék vissza Mibandre. Én értem, hogy jobb a Miband üzemideje, de akkor sem.
Teljesen másra való a kettő.
-
DrKapocs
őstag
Miband 7 NFC után végre egy modell, amivel fizetni is lehet. Én a 7 NFC-t lecseréltem Pixel Watch 3-ra, hát azért na, más kávéház. 40 eFt volt a Yettelnél. Hűségkártyák bemutatása, hívásátadás, fizetés, stb. Én nem mennék vissza Mibandre. Én értem, hogy jobb a Miband üzemideje, de akkor sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Samsung Galaxy A41,4/64GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB WIN11
- NYÁRI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Meg igazából az is túl nagy rám. A Smart Band pont megfelelne, ha lenne belőle egy számmal kisebb verzió is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez azért durva.