Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy
üzenetére
Szia, Sziasztok!
Azért vegyük figyelembe, hogy a kijelző után, a második legnagyobb fogyasztó, a vételi térerő. Magyarán, ha valaki olyan helyen van egész nap, hogy full térerő van, akkor sokkal jobb akku ideje lesz, mint a gyenge térerőn tartozkodó felhasználónak. Ezt nagyon sokan nem veszik figyelembe, mindig csak a Bluetooth, GPS és társaira fognak mindent. Persze az is számít, ha valaki nagy grafikai játékkal is játszik közben, mert a teljesítmény is, zabálja az akkut. Most akkor, itt egy összehasonlítás. Itthon, a fejünk felett van a torony ( panel ) és egész nap elnyomkodhatom a telefont, alig érzi meg. Délutánra 58 %. Bluetooth, GPS, (helymeghatározás ) Mobil adat, végig bekapcsolva. Melóban leveszem töltöről és kb 8-óra múlva, 38%. Pedig, kevesebbet is nyomkodom. Az Accubattettery ugyanaz, mint Azorahai fórum társnak, de szerintem, hasonló lenne mindenkinél. Töltési szokás, éjszaka vezetéknélküli lassú töltés, napközben meg, a Paksi atomerőműt is megterhelő 120 watt. Gyorsan kell a nafta. Mióta meg van, átlagban, napi 1 töltés, de van amikor kimarad. Ha szabin vagyok, volt olyan hogy 2 nap után lett töltve.
Összefoglalva: Szerintem teljesen mindegy hány órát bír, biztos jobb mint a 17-es alma.
Ezt nem hagyhattam ki.
A telefon korához viszonyítva, szerintem még, jól bírja.
Bocsi, ez lemaradt.
Mindig 100%-ra van töltve. Ami valójában nem is 100, mert tartalék is van benne. -
max1965
tag
válasz
huliganboy
üzenetére
Ez bizony tényleg használatfügő. Nekem teljesen jó.
De a 120-as gyorstöltés is sokat segít, ha kell.
Erre azért rendesen tátják az orcájukat, más készülék birtoklók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- További aktív témák...
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- CORSAIR K100 AIR
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR (Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt nem hagyhattam ki.