- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi, és Hifi kábelezés!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- [Re:] Samsung Galaxy Tab S7+ - növekmény
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
>>>> SZERKESZTÉS ALATT!!! RÉGI ÖF-ÉRT KATT IDE <<<<
Hozzászólok Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Szia! Én vasárnap váltottam X360-ról One-ra (egy 1 TB-os Forza kiadás lett a nyerő), és annyit tettem csak, hogy a profiljaimat töröltem a régi gépről, az újon pedig bejelentkeztem rájuk. Ennyi az egész. Ja és be tudtam regisztrálni a Microsoftnál a sorozatszámmal, és így még 1,5 év garit is kaptam rá. Nem fogod megbánni szerintem, én nem tudok egyelőre betelni a Forza 6-tal és a Horizon 2-vel (még jó, hogy pont múlt héten voltak ezek akciósak
).
Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
s7evcsenko #75501 üzenetére
Majd a jövő heti nyári vásár. Addig szerintem ez csak ilyen töltelék akció, hogy valami legyen.
A sale alatt viszont ajánlom nekik, hogy árazzák le a FH2 kiegjeit.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #75647 üzenetére
Hát a FO4 még SSD-s PC-ken sem épp villámgyors a betöltéseknél.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
XFishboneHUN #76257 üzenetére
Nem lenne felesleges szerintem. X360-hoz nekem is volt egy ilyen Speed Wheelem és a kontrollernél sokkal jobb volt a Forzák alatt. Na most X1-hez a legolcsóbb kormány is 20 ezer, ráadásul egy kalap kaki annyi pénzért (270 fok, ohne FFB). Még egy kormányt biztosan nem fogok venni csak a konzolhoz (főleg nem 70-80 ezerért... annyi maga az Xbox), mikor ott van PC-hez is egy Logitech DFGT. Én látom a piaci rést, de a Microsoft úgy látszik nem.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Stauffenberg #76754 üzenetére
Szerintem sem lesz világvége, mert már a Forza 6 Apexhez is durva gép kellett. Az enyémen high környékén nem fut el 60 fps-sel és a 8 giga RAM-ot is kevesli. Szóval inkább csak egy kiegészítő lehetőség szerintem a dolog.
-
Csapoati
nagyúr
A PES 2016 megéri a jelenlegi akciós árát (4000 Ft)? Én Fifázgattam csak az utóbbi 10 évben, de most megjött a kedvem a focihoz. Az EB-s dlc mennyire igényes?
-
Csapoati
nagyúr
Az utolsó heti Forza Horizon 3 autólista, lejjebb görgetve már a végleges is látható.
hackeeeee: Én is, Ultimate kiadást fogok venni!
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #79257 üzenetére
+ StLui: Elnézést, akkor csak nekem van szerencsém az erstés mastercard hitelkártyámmal.
-
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
Nagyon állat a FH3 demo, a grafika még jobb, mint a 2-ben (pedig "csak" FHD nálam és ohne HDR), a vezetési élmény meg ugyanolyan. A térkép kicsit kicsinek tűnik, de remélem nem ez a teljes, vagy kicsit nagyobbak a léptékek. Az esőerdő 10/10!
Hozzászólok Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- [Re:] 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Napelem
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- [Re:] Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2133MHz
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- [Re:] HyperX Fury Black DDR4 8GB (2x4GB) 2133MHz memória kit (KHX2133C14D4/4G)
- Politika
- [Re:] Kingston HyperX FURY 8GB DDR4 2666MHz
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- További aktív témák...
- Thinkpad X270 - 6.gen i5 - 8GB - 256GB - FHD - ÚJSZERŰ, SZINTE NEM HASZNÁLT
- ASUS ROG STRIX RTX 2080TI OC 11G GAMING eladó + HEATKILLER IV RGB FULLCOVER, DOBOZÁBAN 1 év GAR
- Lenovo Legion Y530 GAMER LAPTOP, 15,6" FULL HD IPS, I5-8300H CPU, 8GB DDR4, 512GB SSD, GTX 1050TI 4G
- BOMBA ÁR! Vadonat új iPad AIR 4 10,9’ 64GB WIFI + 4G CELLULAR! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- BOMBA ÁR!* iPhone XS 64GB gold KÁRTYAFÜGGETLEN! Dobozában!
Állásajánlatok
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Core Systems Informatikai Kft.
Város: Budapest