Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • LucentTwo

  tag

  Szia,

  Itt vagyok és két csomag landolt nálam. A többit beszéljük meg privátban.

  [ Szerkesztve ]

 • bLaCkDoGoNe

  veterán

  Ti hogy a bánatos fenébe tudtatok rendelni a ShopTo-tól? Én két napot basztam el vele, amíg végül elfogyott a kinézett csomag: először a rendszerük nem tudta átszippantani a PayPal-ből a szállítási címemet, az utca/házszám mező üres volt, csak a város, ország és irányítószám került át a ShopTo-ra, persze szerkeszteni semmit nem lehetett. Mondom akkor regisztrálok: nos, először képtelen voltam Magyarországot szállítási országként megadni regisztrációkor, egyszerűen mindig eldobta a regisztrációmat "Tiltott cím" hibaüzenettel. Akkor beállítottam egy másik országot (a címem és a többi maradt a magyarországi), ezzel már engedett regisztrálni, de azzal szembesültem, hogy nem módosítgathatod csak úgy a címedet; amíg nem volt 2 sikeres teljesített rendelésed a regisztrációkor megadott címre, addig nem adhatsz meg másik szállítási címet. Ezt átírattam az ügyfélszolgálattal, ezek után viszont fizetni továbbra is képtelen voltam – a PayPal a fenti okok miatt nem volt használható, a netes vásárlásra használt bankkártyámat pedig nem tudta megterhelni (holott a próbaterhelés sikeres volt korábban, volt rajta elég pénz és a vásárlási limit is jól volt beállítva).

  Mindez tetézve azzal, hogy az egész oldal olyan minősíthetetlenül lassú volt, hogy azt hittem megőrülök, néha eldobta az összeválogatott csomagot, néha képtelen voltam a bónusz játékok egyikét-másikát kiválasztani, néha csak egy üres oldalt kaptam a sokat mondó "false" hibaüzenettel, szóval ilyen szar weboldalt én már régen láttam. :) Szerencsére "csak" másnak rendeltem volna, így elengedtük a kérdést vétül.

  "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

Hozzászólok Aktív témák