Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • birorichard

    őstag

    válasz brumi1024 #99154 üzenetére

    Istenem, nem igaz hogy nem érted!!!

    Hiszen meg sem izzasztja a gépet! !!444!44! A Forza!!! Nem tudtad, hogy annál nincs jobb és erőforrásigényesebb játék? Szóval ha egy képen az van hogy 60 fps meg kevés gpu százalék, akkor a gép már mindent tud!44!!4!

    Sarcasm off

    Ilyen hsz-ek után, mint

    "Tehát minden igaz volt a pár napja felröppen pletykákból. Durva, h a Forza 4K-n ultra 60fps mellett sem tudja megizzasztani az új gépet. "

    nem tudsz mást csinálni a valóságtorzító mezővel, csak leülsz egy székre és nézed sírva/röhögve (pzstm, nem feléd irányult, csak brumi neked válaszolt).

    (#99158) mlinus:
    Ezzel csak megint megszívatják a játékosokat... Kezdetben legalábbis tuti. Mondjátok rám, hogy hülye vagyok, én akkor is azt gondolom, hogy ez a hardver nem alkalmas az élvezhető 4K játékra.

    Akinek persze megfelel a 20-30 fps low-med beállításokkal, az ok, nem rosszból mondom, van ilyen, semmi gond nincs vele. Csak itt többé-kevésbé mást várt mindenki, holott valójában a legreálisabb elvárás az lett volna, amit várhatóan valóban kapni fogunk (a videó alapján).

    Amúgy szerintem se cpu se gpu fronton nem képes kiszolgálni a 2160p-t max egy-egy rommá fejlesztett, zászlóshajó játékban, ami inkább veszteséges mint profitábilis lesz - kb (jó drága) reklámként könyvelhető el (pl uc4, forza).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák